10 ornamente de Halloween. Te învățăm cum să le faci singur

ornamente_de_halloween_main.jpg

ornamente de halloween
Click! îți spune cum să-ți faci propriile ornamente de Halloween
Foto: funmozar.com

Dacă vrei să dai o petrecere de pomină la tine acasă, în weekendul 30-31 octombrie, Click! te învață cum să-ți confecționezi singur ornamente de Halloween. Decorațiunile fac parte din meniul complet al acestei sărbători, iar rezultatul este cu adevărat inedit. Casa ta va arăta de milioane și chiar nu trebuie să scoți din buzunar o avere.

Printre cele mai populare ornamente de Halloween se numără dovlecii sculptați, pânzele de păianjen, felinarele haioase și vârcolacii și vampirii improvizați din diferite materiale pe care le găsești deja chiar la tine acasă.

1.Ornamente de Halloween: dovleacul Jack

 

Dovleacul sculptat nu poate lipsi. Este unul dintre cele mai populare ornamente de Halloween și are o legendă aparte. Se spune că irlandezul Jack l-a păcălit pe Diavol să se urce într-un măr și nu i-a dat voie să se dea jos din copac până nu i-a promis că nu îl va ispiti. Vicleanul Jack a reușit și l-a lăsat pe Diavol să coboare din măr și și-a văzut de drum. După moarte, Jack nu a ajuns nici în Rai nici în Iad,din cauza vicleniei lui, dar și a promisiunii pe care i-a făcut-o Diavolul. Legenda spune că el rătăcește și acum prin lume și își luminează calea cu o gulie scobită, în care ține tăciune.

De aici vine și unul dintre cele mai populare ornamente de Halloween, dovleacul sculptat, care poate deveni o adevărată operă de artă. Aveți nevoie de câțiva dovleci, o lamă lată cu care veți decupa capacul și o lingură pentru a putea scobi semnițele.

2. Ornamente de Halloween: pânze de păianjen

ornamente_de_halloween_2.jpg

ornamente de halloween
Ornamente de Halloween: pânză de păianjen
Foto: imageboard.co

 

Iată de ce ai nevoie pentru aceste ornamente de Halloween: ață groasă de culoare albă și neagră și un perforator. Luați o farfurie de plastic neagră căreia să îi dați găuri în părți, cu ajutorul perforatorului, de preferat sunt 10 găurele la distanțe aproximativ egală. De aici, totul devine și mai ușor: cu ața albă creați pânza de păianjen, trecând aleatoriu prin găurele.

3. Ornamente de Halloween: felinare haioase în formă de dovleac

 

Nu doar dovlecii sculptați pot fi ornamente de Halloween. Dacă nu vrei să stai să tai dovleci, poți opta pentru o viariantă mai simplă. Ai nevoie de câteva borcane de murături, hârtie creponată albă și portocalie, hârtie glasată neagră, lipici și lumânări. Pentru a confecționa aceste ornamente de Halloween trebuie să tăiați câteva bucăți de hârtie creponată pe care le veți lipi pe borcane. Apoi, tăiați hârtia glasată neagră în formă de ochi și gură. În interiorul borcanului veți pune lumânărelele, iar rezultatul este un felinar haios în formă de dovleac.

4. Ornamente de Halloween: vampiri din sticle de plastic

ornamente_de_halloween_3.jpg

ornamente de halloween
Poți confecționa aceste ornamente de Halloween din sticle de plastic
Foto: mamma.pourfemme.it

Reciclarea este cuvântul cheie pentru confecționarea acestor ornamente de Halloween. Ai nevoie de câteva sticle de plastic pe care le vei transforma în decorațiuni inedite. Mai ai nevoie și de cartoane colorate pe care să le tai în formă de ochi, colți, gură și alte forme în care vrei să arate vampirul tău și de lipici. Este unul dintre cele mai ușor de făcut ornamente de Halloween, iar rezultatul este cu adevărat inedit. Îți poți ruga copilașul să te ajute, iar această munca se poate transforma într-o oră educativă.

5. Ornamente de Halloween, în formă de fantome

Pentru aceste ornamente ai nevoie de: șervețele sau batiste albe, ață albă, mingi de pin pong și de un marker negru. Poziționezi bila în centrul materialului pe care l-ai ales și îl legi de jur împrejur. Poți folosi o ață moale sau o panglică pentru acest proces.

6. Ornamente de Halloween pentru scări

ornamente_de_halloween_soareci.jpg

ornamente de halloween
Ornamente de Halloween: abțibilduri pentru scări
Foto: diyncrafts.com

Poți decora scările casei în ornamente de Halloween, potrivit diyncrafts.com. Poți achiziționa abțibilduri în formă de șoricei și le poți lipi pe trepte. Ca să arate și mai spectaculos poți pune pe fiecare scară dovlecei și lumânărele mici.

7. Ornamente de Halloween: fantome fosforescente din baloane

ornamente_de_halloween_7.jpg

ornamente de halloween
Aceste ornamente de Halloween sunt foarte ușor de făcut
Foto: diyncrafts.com

 

Aceste fantome fosforescente sunt unele dintre cele mai populare ornamente de halloween. Tot ce trebuie să faci este să te duci la cel mai apropiat magazin și să cumperi câteva baloane fosforescente, pe care mai apoi să le pictezi cu vopsea neagră.

8. Ornamente de Halloween: dovlecei pictați

 

Nu trebuie să scobești dovlecii pentru a face aceste ornamente de Halloween. Tot ce trebuie să faci este să îi pictezi așa cum îți dorești. În felul acesta, dovleacul nu se va strica atât de repede, iar decorațiunile tale vor dura mai multe zile.

9. Ornamente de Halloween: dovleci cu sclipici

 

Dacă vrei să creezi niște ornamente de Halloween mai speciale, ai nevoie doar de puțin sclipici și de 3-4 dovleci de mărimi diferite. Dacă îi pictezi cu sclipici vei obține câteva decorațiuni uimitoare, care cu siguranță vor atrage privirile tuturor.

10. Ornamente de Halloween: lilieci

 

Printre cele mai tari ornamente de Halloween se numără liliecii. Îi poți pune peste tot în casă, iar rezultatul este unul inedit. Ai nevoie de hârtie glasată neagră, o foarfecă și puțină îndemânare. Îi poți lipi în fiecare cameră a casei tale sau chiar în exterior.

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Loading...

Citește și

 • cele mai tari costume de halloween pentru adulți

  Click! îți propune o listă cu cele mai tari costume de Halloween pentru adulți. Dacă vrei să îți impresoniezi prietenii cu o ținută specială pentru petrecerea din weekendul 30-31 octombrie, poți opta pentru costume foarte sexy sau extrem de înfricoșătoare. În România, această sărbătoare a fost adoptată rapid, iar copiii și adulții își etalează ținutele inedite la petrecerile tematice.

 • program de halloween

  Mai multe cluburi din Capitală vin cu un program de Halloween destul de interesant în weekendul 30-31 octombrie. Majoritatea petrecerilor au intrarea liberă, iar unele dintre ele sunt adresate chiar și copiilor, pe care nu mai este nevoie să îi lăsați acasă în aceste zile. Iată lista cu petrecerile din București

 • halloween 2015

  Unele dintre cele mai mari cluburi, dar și formații de muzică românească, promit petreceri de zile mari de Halloween 2015. Românii din toată țara se vor putea distra într-unele dintre cele mai râvnite locații în cea mai înfricoșătoare noapte din an.

 • halloween in transylvania

  Este una dintre cele mai populare destinații și majoritatea străinilor vor să își petreacă Halloween-ul în Transylvania. Pe majoritatea îi pasionează locul de unde se spune că vin vampirii și strigoii, dar, mai ales, locul unde se așteaptă să îl întâlnească pe Dracula în castelul lui, conform legendelor și credințelor populare.

 • cele mai tari petreceri de halloween

  Unele dintre cele mai tari petreceri de Halloween nu vor avea loc doar în Capitală anul acesta. Turiștii se vor putea distra în toată țara, în locuri inedite și în localuri cu decorațiuni bine alese. Ornamentele înfricoșătoare, băuturile delicioase și muzica antrenantă vor face atmosferă în weekendul 30 – 31 octombrie.

 • costumele de halloween pentru copii

  Costumele de Halloween pentru copii sunt cu adevărat inedite. Dacă ești în căutare de ținute inedite pentru micuții tăi, Click! îți propune o listă din care poți să alegi. Petrecerea de Halloween are loc, ca în fiecare an, în noaptea de 31 octombrie. Atunci, copiii ies la colindat în costume care mai de care mai simpatice.

 • halloween 2015

  Sărbătoare cu origini celtice, desăvârșită în America și preluată de români cu mult aplomb după 1989, Halloween înseamnă, pe lângă dovleci sculptați și petreceri cu vrăjitoare, câteva tradiții care fac deliciul copiilor și tinerilor în fiecare an. Printre acestea, ghicirea viitorului soț în coja de măr. Profită, așadar, de Halloween 2015, ca să afli cine ți-e sortit, sâmbătă, 31 octombrie.

 • program de halloween

  Mai multe locații din țară organizează petreceri tematice și au un program de Halloween de-a dreptul special. Într-unele dintre cele mai mari orașe, tinerii se distrează cu muzică bună și costumații pe măsură în weekend-ul 29 – 31 octombrie, în perioada celei mai înfricoșătoare sărbători din an.

 • costum de halloween pentru femei

  La fel cum, de-a lungul anilor, tendințele vestimentare au evoluat, așa s-au schimbat și costumele de Halloween. De la vrăjitoare înspăimântătoare în anul 1915, la Kim Kardashian în 2015, femeile au început să se deghizeze în personaje din ce în ce mai cunoscute în ultima perioadă.

 • costumatii de halloween

  Halloween se apropie cu paşi repezi. Mai sunt două săptămâni până la sărbătoarea importată de la americani, cunoscută drept şi cea mai înspăimântătoare noapte din an. Românii cu imaginaţie se pregătesc de zor ca să fie cu adevărat de speriat, iar pe internet au început deja să apară cele mai înfricoşătoare costumaţii de Halloween.

 • vacanta de halloween 2015

  Sfârșitul lunii octombrie este perioada perfectă pentru vacanța de halloween 2015. Sute de turiști se îndreaptă către destinațiile preferate, unde urmează să petreacă câteva nopți alături de familie sau prieteni. Totuși, unele locuri sunt cu adevărat celebre pentru petrecerile celei mai înfricoșătoare zile din an.

 • cum sa faci un dovleac de holloween

  Nu este Halloween, dacă în casă nu ai un dovleac cioplit care să-ţi servească pe post de felinar în cea mai înspăimăntătoare seară din an! În copilărie, era o adevărată distracţie să facem felinare din bostani şi a rămas şi acum o bucurie pentru cei mici. Click! te învaţă cum să faci un dovleac de Holloween.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1