Luciana Salazar se dezbracă lângă Maradona!

Ultima actualizare:

    Luciana Salazar  promite un show de  zile mari dacă  Argentina va cuceri  al treilea titlu  mondial
Luciana Salazar promite un show de zile mari dacă Argentina va cuceri al treilea titlu mondial

Posibilitatea ca echipa lui Maradona să câştige trofeul în Africa de Sud i-a înnebunit pe sud-americani, care se gândesc la cele mai năstruşnice recompense pentru Messi & co. Ultima: un număr de streaptease din partea Lucianei Salazar.

Citeşte şi

Iată cu cine îşi face de cap starul Realului, Gonzalo Higuain! - FOTO

Sex symbol-ul Luciana Salazar pleacă la Hollywood FOTO

Luciana Salazar, cea mai frumoasă iubită de fotbalist

Luciana nu reprezintă tocmai o necunoscută pentru jucătorii argentinienii. În 2008, ea fost surprinsă de paparazzi alături de Messi, iar ziarele din Argentina au pus imediat tunurile pe relaţia celor doi.

Ei s-au despărţit după trei luni, după ce blondei i s-a făcut o farsă. Un prieten al fotbalistului a postat un filmuleţ pe Internet în care Luciana făcea sex cu mai mulţi bărbaţi, lucru care l-a enervat atât de rău pe Messi încât relaţia lor a luat sfârşit.

Acum, focoasa blondă vine cu o altă propunere pentru întreaga echipă a „pumelor": „Mă dezbrac cu plăcere alături de Maradona, dacă Argentina câştigă titlul mondial", a spus Salazar, replicându-i astfel lui Diego, care spusese că va alerga în pielea goală prin Buenos Aires, în cazul în care echipa lui va fi cea mai bună din lume în Africa de Sud.

Luciana Salazar (30 de ani) a apărut repede pe sticlă. La 4 ani filma deja pentru o reclamă comercială şi treptat a ajuns să ţină coperţile magazinelor pentru bărbaţi de pe trei continente: America de Sud, America de Nord şi Europa.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net