Lucescu, chemat de urgenţă la Beşiktaş

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu l-a lăudat pe selecţionerul Spaniei
Mircea Lucescu l-a lăudat pe selecţionerul Spaniei

Antrenorul Mustafa Denizli a renunţat la conducerea tehnică a lui Beşiktaş, din motive de sănătate, iar preşedintele grupării din Istanbul, Yildirim Demiroren, l-a contactat deja pe Mircea Lucescu

Denizli şi-a anunţat plecarea de la Beşiktaş într-o conferinţă de presă ce a avut loc vineri seară. În aceeaşi conferinţă de presă, Yildirim Demiroren a spus că va începe, astăzi, negocierile cu şase antrenori. Conform presei din Turcia, aceştia sunt: Mircea Lucescu, Bernd Schuster, Luiz Felipe Scolari, Joachim Low, Felix Magath şi Manuel Pellegrini.

Conducerea clubului Beşiktaş s-a întrunit pentru a discuta variantele pentru postul de antrenor şi a ajuns la concluzia că Lucescu este cel mai potrivit. După şedinţă, Yildirim Demiroren l-a sunat pe Lucescu, pe care l-a chemat în Turcia . "Te aşteptăm urgent la Istanbul. Rezolvă-ţi problemele cu clubul tău şi treci la conducerea tehnică la Beşiktaş", i-ar fi spus oficialul turc lui Lucescu. Mircea Lucescu i-a răspuns lui Demiroren că mai are un an de contract cu Şahtior Doneţk. "Dacă rezolv problema cu cei de la Şahtior, aş putea veni", a adăugat "Il Luce".

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net