Louis van Gaal: ”Să-i învingi cu 4-1 pe italieni e o mare satisfacţie”

Ultima actualizare:

    Olanda lui Van Gaal e deja calificată la Mondiale
Olanda lui Van Gaal e deja calificată la Mondiale

Fericit după calificarea lui Bayern Munchen în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după un spectaculos 4-1 pe terenul lui Juventus Torino, antrenorul Louis van Gaal a declarat că o victorie la asemenea scor în faţa Juventusului 'este un mare motiv de satisfacţie'.

'Am reuşit un meci foarte bun în această seară. Să învingi cu 4-1 o echipă italiană este un mare motiv de satisfacţie, trebuia să vedeţi în vestiare bucuria jucătorilor şi a oficialilor. Jucătorii au respectat literalmente consemnele, prima repriză a fost cu-adevărat perfectă, aşa că nu le-am spus absolut nimic la pauză', a afirmat van Gaal.

'Marea diferenţă între momentul de faţă şi ceea ce se întâmpla în octombrie (când cele două echipe au remizat la Munchen, 0-0), e faptul că marcăm. Am avut pe deplin încredere în Hans-Joerg Butt (portarul care a transformat un penalty), la antrenamente face mereu asta. Pe viitor, e bine să câştigăm în această manieră, dar sâmbătă o întâlnim pe Bochum, o echipă tipic germană, greu de bătut', a continuat tehnicianul.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net