Logodnica pompierului ucis la Dorohoi: «Sâmbătă trebuia să mergem după verighete!»

Ultima actualizare:

    Subofiţerul Adrian Ciobanu(26ani)şi logodnica sa, Simona Goţan/(24ani) urmau să se căsătorească pe 25 iulie
Subofiţerul Adrian Ciobanu(26ani)şi logodnica sa, Simona Goţan/(24ani) urmau să se căsătorească pe 25 iulie

Subofiţerul Adrian Ciobanu ( 26 de ani ) era aşteptat acasă de logodnica lui, care este cu patru ani mai tânără decât el. Simona Goţan credea că subofiţerul a rămas după program la o bere cu colegii săi. De la televizor a aflat că a fost ucis în ghereta Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi. Fata este în stare de şoc. Părinţii tânărului subofiţer vor ajunge astăzi la Dorohoi ca să-şi îngroape fiul.

Simona Goţan urma să fie mireasa subofiţerului Adrian Ciobanu peste câteva luni. Se cunoşteau de patru ani şi au făcut toate pregătirile pentru nunta programată pentru 25 iulie.

Doar verighetele, rochia de mireasă şi costumul de ginere mai trebuiau luate. În rest, totul era pregătit pentru ziua cea mare. "Sâmbătă trebuia să mergem după verighete! Nu am reuşit măcar să îmi iau rochia de mireasă la care am visat patru ani", mărturiseşte tânăra.

Din martie, cei doi îndrăgostiţi locuiau în apartamentul părinţilor lui Adrian Ciobanu şi se credeau deja o familie. "Miercuri dimineaţă l-am trezit, i-am pregătit hainele şi pachetul pentru serviciu. L-am sărutat şi i-am spus că ne vedem a doua zi. Intra în tură la 8.00 şi stătea 24 de ore. Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă, nu îl lăsam să plece", spune printre lacrimi logodnica subofiţerului Adrian Ciobanu.

Citeşte şi:

Mărturia şocantă a ultimei persoane care l-a văzut în viaţă pe pompierul-ucigaş

Cuprins de remuşcări, şi-a tras un glonţ în capUn angajat al ISU şi-a ucis un coleg şi a fugit cu muniţia - VIDEO

A aflat că  murit de la ştiri

Joi dimineaţă, când a văzut că iubitul ei întârzie, fata s-a gândit că Adrian s-a oprit după serviciu cu colegii săi la o bere. Nicio clipă nu s-a gândit la ceva rău. Când a deschis televizorul, a înmărmurit. "Nu îi spuneau numele dar mi-am dat seama că este el. Mi-am dat seama că viaţa mea s-a terminat", spune Simona Goţan. Câteva minute mai târziu, viitorii naşi de cununie, angajaţi ai Detaşamentului de Pompieri Dorohoi i-au confirmat temerile.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net