Liverpool sau Atletico, posibili adversari pentru Urziceni

Ultima actualizare:

Unirea Urziceni va fi cap de serie la tragerea la sorţi, deoarece este echipa cu cel mai mare coeficient dintre cele care au ajuns în Liga Europa din Liga Campionilor. Echipa lui Dan Petrescu se mai află în aceeaşi urnă cu formaţii precum Juventus, Olympique Marseille, Wolfsburg sau Şahtior Doneţk.

Dintre echipele care au venit din grupele Ligii Campionilor, Unirea Urziceni poate evolua împotriva lui Liverpool, Rubin Kazan, Standard Liege sau Atletico Madrid, în timp ce din Liga Europa se cunosc deja 8 posibili adversari: Hertha Berlin, Fulham, Panathinaikos, Club Brugge, FC Copenhaga, Athletic Bilbao, Everton, Villarreal.

Joi se vor disputa ultimele partide din grupele Ligii Europa, iar atunci ialomiţenii îşi vor afla ultimii 4 posibili adversari. Aceştia vor fi decişi dintre următoarele echipe: Twente/Şerif Tiraspol, Hamburg/Hapoel Tel Aviv, Valencia/Lille/Genoa, Ajax/Anderlecht/Dinamo Zagreb.

Tragerea la sorţi pentru 16-imile şi optimile de finală ale Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14:00, la Nyon (Elveţia). Meciurile din 16-imile competiţiei se vor disputa în dublă manşă la datele de 18 şi 25 februarie 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net