Lista cu sporurile primite de bugetari - de xerox, de cantină sau pentru zâmbet

Ultima actualizare:

Mai târziu, Antena3 a prezentat o listă cu sporurile incredibile pe care le primesc bugetarii: spor de cantină, spor pentru transportul în concediu sau spor de antenă fiind doar câteva dintre ele.

Băsescu a vorbit despre riscul unui nou împrumut la sfârşitul lui 2010, din cauza sporurilor nejustificate din administraţia locală.

"Efectul ar fi că la sfârşitul anului 2010 ar trebui să facem un nou împrumut ca să putem să plătim toate facilităţile de care au beneficiat categorii în mod nejustificat - sporuri de zâmbet în administraţia locală, spor să vină îmbrăcat decent sau mai ştiu eu ce sporuri, că are antenă deasupra cartierului.", declara Băsescu vineri, 5 martie.

De asemenea, premierul Boc, într-o intervenţie ulterioară a susţinut ideea că "Dacă nu eliminăm abuzurile, cum ar fi sporul de zâmbet şi sporul de ochi frumoşi, nu vom avea destui bani pentru ce ne trebuie."

La emisiunea "La Ordinea zilei" de pe Antena 3, au fost prezentate câteva liste cu sporurile existente în instituţiile de stat. Astfel, bugetarii ajung să fie plătiţi în plus cu sporul de cantină, de xerox sau pentru refacerea după concediul de odihnă, cum se întâmplă în cazul angajaţiilor din primării.

Deşi se cunoşteau aceste sporuri, în decembrie 2008, nu s-a dat nicio ordonanţă de urgenţă care să ducă la eliminarea lor. Acum, însă preşedintele insistă ca Guvernul să taie aceste "sporuri inventate".

Lista de sporuri mai include:

- spor de cantină - penitenciare- spor pentru xerox - primării- spor pentru ţinută decentă - primării- spor pentru refacerae după concediu de odihnă -primării- spor pentru refacerea capcacităţii de muncă - şcoli- sporul pentru transportul în concediu - primării- spor de zâmbet - primării- indemnizaţia de zi de naştere - primării- spor de condiţii penibilie -  Hidroelectrica şi Termoelectrica- spor de antenă - prefecturi şi primării

Citeşte întreg articolul aici

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net