Liga lu’ Mitică face audienţă tot mai mică

Ultima actualizare:

În turul Ligii I la fotbal, Antena 1, Digi Sport şi GSP TV au difuzat 153 de meciuri în direct. Acestea au fost urmărite, la nivel urban, în medie de 224.000 de telespectatori pe minut (2,13% rating). Această audienţă este cu 10% mai mică decât cea înregistrată de meciurile turului din 2009.

Principala cauză a pierderii de audienţă este trecerea primei opţiuni (cel mai tare meci din fiecare etapă) de la Antena 1, canal cu o acoperire 100% în mediul urban, la Digi Sport, post care este disponibil doar pe reţeaua de cablu RCS&RDS şi pe platforma Digi TV, cu o penetrare de 40%.

Dinamo - Steaua, rating redus

Audienţa derby-ului de tradiţie, Dinamo - Steaua, a avut de suferit fiind transmis pe Digi Sport. Dacă anul trecut, confruntarea a fost urmărită pe Antena 1 de o medie de 1,68 milioane de telespectatori pe minut, în acest tur, pe Digi Sport, partida a fost urmărită de doar 736.000 de orăşeni. O cădere catastrofală!

Un alt derby care a avut de suferit a fost Rapid - Steaua, care în acest sezon a fost urmărit în medie de 550.000 de orăşeni pe Digi Sport. În urmă cu un an, pe Antena 1, confruntarea dintre cele două grupări a avut 1,12 milioane de telespectatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net