Licitaţie! Pălăria lui Smiley, cumpărată cu 350 de lei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Impresionat de campania “Din inimă pentru copiii”, Smiley nu a putut rămâne indiferent la suferinţele micuţilor.

Miercuri, 24 martie 2010 - Cel mai mic fan al lui Smiley

Ea este Medeea Băcanu,  posesoarea pălăriei lui Smiley! Tăticul i-a cumpărat-o cadou de ziua ei, fiindcă Medeea  a împlinit un an şi două luni!

Marţi, 23 martie 2010 - A fost achiziţionată de Medea Băcanu

Pălăria achiziţionată de Smily de la Viena şi donată de cântăreţ campaniei "Din inimă pentru copii" a ajuns la Medea Băcanu din Bucureşti. Tatăl fetiţei a fost ultimul care a licitat pentru pălăria lui Smily şi a oferit 350 de lei.

Luni, 22 martie- S-a vândut pălăria lui Smiley!

Cu ce sumă încă nu ştim, pentru că licitaţia s-a încheiat la miezul nopţii, mult după ce ediţia ziarului s-a închis. Cea mai mare sumă oferită a fost însă 350 de lei. Mâine, vă vom spune cine şi cu cât a cumpărat pălăria lui Smiley.

Sâmbătă, 20 martie- Pălăria lui Smiley, 350 de lei!

Fanii cântăreţului Smiley trebuie să se grăbească dacă îşi doresc să intre în posesia pălăriei donate de artist campaniei „Din inimă pentru copii». Doar  48 de ore ne despart de închiderea licitaţiei. Ultima sumă oferită înainte de închiderea ediţiei a fost de 350 de lei.

Vineri, 19 martie- Licitaţi pălăria lui Smiley!

Surprinzător, dar de 48 de ore nu am mai primit nici o ofertă pentru pălăria donată de Smiley campaniei „Din inimă pentru copii”. Suntem siguri că situaţia se va schimba. Trei zile mai sunt până la închiderea licitaţiei! Şi nu uitaţi! Banii sunt pentru copiii grav bolnavi.

Joi, 18 martie- Cine vrea pălaria lui Smiley?

Pălăria lui Smiley, cumpărată de acesta din Austria, poate fi licitată până duminică la ora 00.  Banii obţinuţi pe ea vor fi folosiţi pentru a ajuta copiii bolnavi, incluşi în campania “Din inimă pentru copii”. Oferta cea mai mare rămâne tot la 300 de lei. Nu dă nimeni mai mult?

Miercuri, 17 martie- 300 de lei pălăria lui Smiley?

Ultima sumă oferită este de 300 de lei. Dă cineva mai mult? Ridică sălile în picioare, cântă şi dansează minunat şi le-a făcut copiilor acestei campanii cea mai frumoasă declaraţie: „Aveţi încredere că cineva acolo sus vă iubeşte. Fiţi puternici şi nu vă lăsaţi doborâţi de boală!”. Sunt trei motive pentru care merită să-I cumpăraţi pălăria vieneză, banii fiind destinaţi, de fapt, copiilor incluţi în campania «Din inimă pentru copii».

Marţi, 16 martie 2010- Cine vrea pălăria lui Smiley?

Smiley ne-a oferit pălăria sa preferată, luată de la Viena. A purtat-o în numeroase concerte, dar acum speră să ofere cineva bani mulţi ca să ajute copiii din campania “Din inimă pentru copii”. Cântăreţul i-a încurajat pe micuţii bolnavi: „Aveţi încredere că cineva acolo sus vă iubeşte. Fiţi puternici şi nu vă lăsaţi doborâţi de boală!”. Prima ofertă e mititică - 150 de lei, dar licitaţia se va închide abia duminică noaptea.

Artistul a donat pentru licitaţie pălăria preferată. „Am cumpărat-o de la Viena şi am dat destul de mulţi bani pe ea. Am purtat-o la numeroase concerte, iar acum mă bucur că pot să o ofer într-un scop atât de nobil", ne-a declarat artistul, imediat după ce şi-a încheiat recitalul susţinut duminică seară la Liberty Mall.

Urmăreşte aici cel mai nou videoclip al lui Smiley

Licitează aici pentru pălăria donată de Smiley

Cine oferă mai mult?

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru pălăria lui Smiley sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Click aici şi vei vedea spotul umanitar realizat de Antoanela Lazarus şi difuzat gratuit de OTV, în timpul emisiunilor «Casa Verde» (duminică, ora 11.45) şi al matinalului «Zori de zi»

Implică-te în campania "Din inimă pentru copii"

ACUM puteţi dona 2 Euro pentru copiii bolnavi, prin trimiterea unui SMS la 890 în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA).Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Număr alocat pentru perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2010.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net