Licitaţi corabia din argint de la Petre Roman!

Ultima actualizare:

    Petre Roman a dona campaniei "Din inimă pentru copii" o corabie de argint.
Petre Roman a dona campaniei "Din inimă pentru copii" o corabie de argint.

Fostul prim-ministru al României, Petre Roman, s-a alăturat campaniei noastre şi a donat un obiect de suflet.

Vineri, 24 iunie 2011 - Am dat corabia lui Petre Roman cu 850 de euro!

Sandu Brînduşa, profesor vertebrolog inventator (“operaţia“ durerilor de spate fără durere ), a oferit suma de 850 de euro şi a câştigat licitaţia pentru corabia de argint donată de fostul premier al României campaniei “Din inimă pentru copii“. “Cabinetul profesorului Brînduşa a fost considerat, mulţi ani, colacul de salvare al oamenilor cu dureri de spate, de astăzi el a devenit corabia de salvare pentru cei care vor să scape de aceste probleme de sănătate, fără bisturiu. Sunt tare bucuros fiindcă am reuşit să ajut copiii grav bolnavi, dar şi că sunt câştigătorul corabiei domnului Petre Roman”, ne-a spus profesorul.

Joi, 23 iunie 2011- 820 de euro corabia lui Petre Roman!

Ieri, cea mai mare sumă oferită pentru corabia de argint, donată de fostul prim-ministru al României, era de 820 de euro.

Dar mâine vă spunem cine a câştigat bijuteria şi cu ce sumă, fiindcă licitaţia s-a închis la miezul nopţii.

Miercuri, 22 iunie 2011- Astăzi mai licitaţi corabia lui Petre Roman!

Doamnelor şi domilor, astăzi mai puteţi licita superba corabie din argint donată de Petre Roman campaniei noastre! Este o adevărată bijuterie pe care fostul prim-ministru al României a primit-o în mai 1991, în Emiratele Arabe Unite.

Domnul care oferise 1.000 de euro a ieşit din competiţie. Aşteptăm ofertele dumneavoastră pentru corabia din argint. Nu uitaţi că banii vor ajunge la copiii grav bolnavi, incluşi în campania “Din inimă pentru copii”!

Marti, 21 iunie 2011- Două zile pentru corabia din argint! 

Petre Roman a dăruit pentru licitaţiile Click! un obiect cu mare valoare sentimentală.

“În mai 1991 am participat la inaugurarea celui mai mare port din Emiratele Arabe Unite, port la care a contribuit mult şi o echipă de constructori români. Atunci am primit această corabie din argint la care ţin foarte mult. Aşa arătau corăbiile arabe cu 14-15 secole în urmă”, ne-a spus fostul prim-ministru a României.

Licitaţia continuă până miercuri noaptea, iar cea mai mare sumă oferită era, aseară, de 1.000 de euro.

Luni, 20 iunie 2011- Petre Roman a donat pentru copii o corabie din argint!

Trei zile mai puteţi licita corabia din argint pe care fostul prim-ministru al României, Petre Roman a donat-o pentru acţiunile caritabile.

„Este o bijuterie din argint pe care am primit-o în vizita făcută în mai 1991, ca  prim-ministru al României, în Emiratele Arabe Unite.Am participat la inaugurarea celui mai mare port al lor, la care o echipă de constructori români a avut o mare contribuţie. Sper ca această corabie să ajungă la cineva care să îi aprecieze valoarea”, ne-a spus politicianul. Suma a crescut de la 800 de euro la 1.000 de euro. Oferă cineva mai mult?

Sambătă, 18 iunie 2011- 1.000 € corabia de argint a lui Petre Roman!

Fostul prim-ministru al României, Petre Roman, a dăruit pentru licitaţiile Click! o bijuterie din argint, de care este tare ataşat.

“În mai 1991 am fost în Emiratele Arabe Unite şi am luat parte la inaugurarea celui mai mare port al lor.Este extraordinar acel port, la care o echipă de constructori români a lucrat. A fost o investiţie de 2 miliarde de dolari, iar acum valorează 30 de miliarde de dolari. Corabia pe care am primit-o atunci, v-o donez din suflet!”, ne-a spus politicianul. Ieri, un domn din Bucureşti a oferit 1.000 de euro. Cine dă mai mult?

Vineri, 17 iunie 2011- Cine vrea corabia din argint a lui Petre Roman?

Petre Roman a donat pentru „Licitaţiile Click!” un obiect deosebit.

„Această corabie din argint am primit-o în calitate de prim-ministru al României, în vizita efectuată în mai 1991, în Emiratele Arabe Unite. Am fost invitat la inaugurarea celui mai mare port al lor, fiindcă o echipă de constructori români a lucrat acolo, iar emirul de atunci a apreciat mult munca românilor. Corabia e o machetă a modelului arab de acum 14-15 secole”, ne-a spus politicianul. Licitaţia începe de la 800 euro. Cine o vrea?

"Această corabie e din argint şi am primit-o în vizita pe care am făcut-o la 24 mai 1991, în calitate de premier, în Emiratele Arabe Unite.

Ţin mult la ea, însă o donez din tot sufletul pentru micuţii grav bolnavi. Sper să ajungă la cineva care să o preţuiască", ne-a spus politicianul.

Licitaţia începe de la 800 de euro. Cine o vrea?

Trimite un SMS cu oferta ta la telefon 0730.660.261

Fundatia Adevarul are urmatoarele conturi la BCR Sucursala Pipera:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro)CUI RO15162540

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net