Le premier jour du reste de ta vie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe data de 20 noiembrie va avea loc premiera filmului "Ziua care mi-a schimbat viaţa", ce spune povestea unei familii, şi cum s-a schimbat destinul acesteia în urma a cinci evenimente cheie.

Familia Duval este compusă din Robert, Marie-Jeanne şi copiii acestora Albert, Raphael şi Fleur. Acest portret al familiei este urmărit pe parcursul a peste 12 ani, prin prisma a 5 zile-cheie.

Robert Duval este taximetrist. El locuieşte într-o casă confortabilă dintr-o suburbie a Parisului, pe care a cumpărat-o cu banii împrumutaţi de la tatăl lui.

O iubeşte pe Marie-Jeanne şi are o relaţie apropiată cu cei trei copii.

Marie-Jeanne este o hipiotă care decide să-şi reia studiile universitare şi să îşi caute adevărata identitate, având o relaţie tensionată cu fiica ei, Fleur.

De băiatul cel mare, Albert, sunt legate toate speranţele familiei. El este primul care se mută de acasă, într-o mansardă.

Se îndrăgosteşte de vecina lui şi urmează cursurile unei facultăţi de medicina.

Visătorul şi leneşul Raphael este pasionat de chitară şi vin, se înscrie la cursurile de artă de la colegiu, dar este departe de a-şi fi găsit vocaţia.

Mezina Fleur este băieţoasă şi temperamentală. Ea plănuieşte să îşi înceapă viaţa sexuală în ziua în care va împlini 16 ani şi trece de la un băiat la altul în încercarea de a compensa lipsa de afecţiune a mamei sale.

Aşadar, cei cinci membri ai familiei vor trece prin cinci zile cruciale. Cinci zile mai importante decât oricare altele şi care le vor schimba vieţile...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net