Lăutari tăiaţi cu cuţitul şi bătuţi cu scaunul din cauza unei dedicaţii muzicale

Ultima actualizare:

Petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor s-a încheiat în localitatea CoşTeiu, lângă Lugoj, duminică dimineaţa, cu o încleştare pe viaţă şi pe moarte între un petrecăreţ şi lăurarii din birt, chemaţi să întreţină atmosfera.

Florin Dinică, de 26 de ani, din localitatea Grosu (Mehedinţi), s-a luat la bătaie cu muzicanţii pentru că aceştia nu au vrut să îi cânte o melodie pe care el a vrut să o dedice unei fete din bar.

Pentru că avea impresia şi că unul dintre lăutari i-a făcut ochi dulci fetei de care bătăuşul este îndrăgostit, Florin Dinică a luat la pumni toată trupa de lăutari. În încăierare, Dinică a reuşit să-i taie cu cuţitul pe doi dintre lăutari, iar pe alţi doi i-a lovit cu un scaun în cap, informează Adevărul.

Poliţiştii postului de Poliţie Coşteiu au intervenit la ora 5,25 să-i despartă pe lăutari de bătăuşul încălzit de alcool, care s-a ales cu dosar penal.

„Persoane implicate în altercaţie au fost transportate la spitalul Lugoj pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar din diagnosticul preliminar s-a stabilit ca nu le-a fost pusă viaţa în pericol. În cauză se efectuează cercetări faţă de agersor pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi vătămare corporală", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net