Landon Donovan: „Am fost naivi”

Landon Donovan, căpitanul naţionalei Statelor Unite, a pus eliminarea din optimile de finală ale Cupei Mondiale, în urma meciului pierdut cu Ghana, pe seama naivităţii şi a unor greşeli făcute în timpul meciului.

„Am jucat 120 de minute dând ce a fost mai bun din noi. Însă când faci greşeli la un meci de acest nivel, întotdeauna plăteşti. Nu a fost seara noastră. Am fost puţin naivi, nu poţi face asta la acest nivel. Fotbalul este un sport fantastic, într-un minut eşti regele lumii, iar în următorul eşti eliminat", a declarat Donovan.

Americanii au pierdut întâlnirea cu Ghana, scor 2-1, după prelungiri. Ghanezii au deschis scorul prin Kevin Prince Boateng în minutul 5, americanii au revenit prin golul din penalty marcat de Donovan în minutul 64 pentru ca africanii să puncteze decisiv la doar trei minute de la debutul prelungirilor, prin Gyan.

Citeşte aici cronica meciului: Africa trăieşte

„Suntem mândri dar şi dezamăgiţi că nu am mers mai departe. În timpul meciului am fost conduşi de două ori. Am reuşit să revenim prima dată, la 1-1 am crezut în şansele noastre. Dar a venit golul din prelungiri şi n-am mai avut forţa să mai revenim încă o dată. Este o înfrângere grea pentru noi. Ştiam că Ghana este o echipă puternică dar aveam în faţă un parcurs bun", a spus şi Bob Bradley, tehnicianul americanilor.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1