La Urziceni vine Moşul Bucşaru!

Ultima actualizare:

Jucătorii Unirii Urziceni au intrat în vacanţă cu buzunarele goale. Patronul Dumitru Bucşaru nu i-a premiat până acum nici pentru titlul câştigat în vară şi nici pentru parcursul din grupele Ligii Campionilor.

Vezi cum i-a pedepsit Paszkany pe jucătorii de la CFR înainte de Crăciun!

Dinamoviştii au parte de un Moş Crăciun rău. Află ce trebuie să îndure!

Boss-ul ialomiţenilor nu i-a dezamăgit totuşi pe elevii lui Dan Petrescu. La petrecerea de final de an, organizată marţi seară în clubul Tribute, el le-a transmis lui Galamaz şi compania că recompensele vor veni înainte de Crăciun.

"Domnul Bucşaru aşteaptă de la UEFA banii pentru calificarea în Liga Campionilor şi pentru rezultate obţinute în faza grupelor.Aceştia îi vor intra în cont pe 21 decembrie, iar pe 22 decembrie jucătorii vor avea şi ei toţi banii pe carduri", a dezvăluit ieri un apropiat al clubului ialomiţean. Pe 22 decembrie este ziua de naştere a lui Dan Petrescu.

Unirea trebuie să primească din partea forului european 9,5 milioane de euro. Pentru câştigarea titlului din vară, elevii antrenaţi de Dan Petrescu vor fi premiaţi cu până la 100.000 de euro de căciulă, în funcţie de minutele jucate.

Pentru cele opt puncte acumulate în faza grupelor şi implicit pentru calificarea în "optimile" Ligii Europa fotbaliştii vor mai primi până la 80.000 de euro de fiecare, de asmenea, în funcţie de minutele jucate. Astfel, cei mai norocoşi dintre jucători se vor putea îmbogăţi cu 180.000 de euro.

Mai citeşte:

Bucşaru, tun de 13,7 milioane €

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net