La restaurantul Iulianei Marciuc poţi mânca doar în ziua de leafă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dai un ban, dar stai în faţă! După asta pare să se ghideze în afaceri Iuliana Marciuc. Click! a testat restaurantul vedetei, „Asia", unde preţurile te cam „ard" la buzunare!

A doua zi după vizita la restaurantul lui Romică Ţociu ne-am gândit să mergem pe Bulevardul Decebal din Capitală, la „Asia".

Localul deţinut de Iuliana Marciuc îţi demonstrează de la intrare că este locul ideal să bei o cafea sau să ieşi la un prânz unde să poţi discuta în linişte.

Terasa se află la distanţă suficient de mare de bulevard încât gălăgia nu mai deranjeze. În plus, e şi „tapetată" cu un gard viu. Imediat ce m-am aşezat la o masă, împreună cu Roxana, fata de la pagina 3 care m-a însoţit, a apărut şi o ospătăriţă cu meniurile.

I-am spus că va trebui să aibă răbdare cu noi întrucât nu suntem familiarizaţi cu bucătăria asiatică. „Nici o problemă. O să îmi dau seama când v-aţi hotărât şi imediat vin să vă iau comanda", ne-a spus tânăra, care apoi s-a retras. După un studiu atent ne-am hotărât.

Roxana şi-a luat „pui în cinci culori" iar eu, „pui în coca cola", mai mult din curiozitate. Am închis meniurile şi imediat ne-am trezit cu drăguţa ospătăriţă lângă noi. Roxana şi-a luat şi clasica limonadă.

După câteva minute ne-a fost adus un coş cu un fel de lipii foarte crocante, care semănau mai degrabă a chipsuri.

„Sunt prăjite în ulei de bambus", ne-a explicat angajata localului. După numai 15 minune ne-a fost adusă şi mâncarea. Roxana a avut noroc. Puiul în cinci culori ales de ea arată bine şi este delicios. Puiul meu în coca cola este cum mă temeam: foarte dulce. În schimb, Roxana spune încântată: „Puiul în cinci culori e delicios".

Ne-am simţit bine, dar când a venit nota de plată, ne-am cam dat coate. Un mare „minus" pentru preţuri: sunt mari, iar un om cu un venit mediu abia dacă îşi poate permite aici o masă pe lună. Şi asta, doar în ziua de leafă!

Masa noastră a costat 82 de lei pentru o limonadă, o cafea, o apă plată, un pui în cinci culori şi unul cu coca-cola.

Mai citeşte:

Marciuc şi-a scos băieţii la fotbal!

Iuliana Marciuc: «Enache e un tată eveniment»

Adrian Enache vorbeşte doar pe bani

Marciuc i-a luat faţa lui Enache la TVR!

Marciuc, ce te-ai mai împopoţonat pentru Adi!

Preţuri foarte «piperate»

Preţurile sunt veriga slabă în restaurantul Iulianei Marciuc. Vă dăm câteva exemple ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi în cazul în care treceţi pragul localului.

simeon stalpnicul png

* Supă de vită - 9,8 lei * Supă de fructe de mare - 12,8 lei * platou cu fructe de mare - 68 de lei * pui cu coca cola - 24,8 lei * pui de baltă în vas de bambus - 38 de lei * raţă Beijing - 68 de lei * oaie pe plită încinsă - 28 de lei * creveţi pe plită încinsă - 38 de lei * pui shanghai - 22,8 lei * raţă crocantă Asia - 68 de lei

Citiţi mâine cum a fost atmosfera şi mâncarea la cârciuma lui Garcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net