La ce mai poţi să foloseşti detergentul de vase

Ultima actualizare:

Curăţă mobila

Mobila de exterior, pentru terasă sau grădină, poate fi curăţată cu detergent de vase. Această soluţie va îndepărta petele, praful şi mizeria de pe piesele de mobilier din plastic, crom, fier etc.  

Scoate petele de grăsime

Un detergent care nu este foarte eficient în scoaterea petelor de grăsime poate fi ajutat de puţin detergent de vase. Acesta din urmă se pune pe pata de pe ţesătură şi se freacă uşor, înainte ca haina respectivă să fie spălată în maşină.

Poţi folosi această soluţie din apă şi detergent, fără probleme, pentru blatul din bucătărie. De asemenea, detergentul de vase poate fi folosit pentru a curăţa diversele electrocasnice din bucătărie.  

Spălarea gresiei

Dacă rămâi fără detergent pentru gresie şi faianţă, acesta poate fi înlocuit cu unul pentru vase. Pune 2 linguri de detergent de vase într-o găleată cu apă, amestecă şi spală gresia cu mopul. Limpezeşte apoi bine, pentru ca suprafaţa să nu rămână lipicioasă.

Curăţă jaluzelele

O combinaţie de apă şi detergent de vase este o soluţie potrivită pentru a curăţa jaluzelele de praf şi pete de grăsime. Spală jaluzelele de sus în jos şi de la stânga spre dreapta, una câte una sau pune-le în cadă şi foloseşte duşul, dacă materialul acestora permite.

Curăţă garniturile din baie şi obiectele din crom

Obiectele din casă, făcute din crom, se pătează uşor. Acestea pot fi curăţate eficient folosind un burete moale sau o cârpă şi o soluţie de apă cu detergent de vase.

Spală geamurile

Spălatul geamurilor este una dintre cele mai puţin plăcute sarcini în ceea ce priveşte curăţenia. De obicei, pentru un rezultat optim, este nevoie să speli sticla de mai multe ori. Geamurile murdare, pătate de noroi şi mizerie aduse de furtuni, pot fi curăţate uşor folosind apă cu puţin detergent de vase.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net