La 12 ani, a venit singur din Italia

Ultima actualizare:

Este povestea emoţionantă a unui băiat din satul Cornu de Jos, judeţul Prahova.

A plecat acum cinci ani, cu mama lui în Italia. Femeia şi-a găsit acolo un bărbat, tot din România, cu care s-a căsătorit şi şi-a clădit altă familie în oraşul italian Barletta. Totul a fost frumos până când s-au născut frăţiorii lui Cătălin, Darius şi Giulia.

Copilul trebuia să aibă grijă de ei, iar tatăl vitreg îi mai dădea şi câte o „lecţie" de viaţă din când în când, aşa că, băiatul s-a hotărât să se întoarcă la bunicii şi prietenii lui de acasă, din România.

Întâmplător a cunoscut un cetăţean francez, un anume Francesco, într-un parc din Italia. Abătut, copilul şi-a descărcat sufletul în faţa străinului iar acesta i-a întins o mână de ajutor.

Fără să-şi anunţe părinţii, Cătălin a plecat la drum spre casă cu noii prieteni, francezul, soţia acestuia rusoaică, copilul de 7 ani şi doi fraţi ai femeii care se îndreptau spre Rusia.

Surprinzător, deşi a parcurs peste 2000 de kilometri, Cătălin care avea în buzunar doar certificatul de naştere, nu a avut nici o problemă să treacă graniţele ţărilor străbătute.

Aşa a ajuns la Bucureşti, de unde şi-a chemat bunicii să-l ia. Pentru că băiatul a fost dat în urmărire internaţională la cererea mamei sale, Ramona Vasile, care nu ştia unde i-a dispărut copilul, bunicii au trebuit să dea cu subsemnatul la Poliţie.

De aceea ei nu recunosc că băiatul de 12 ani a venit cu nişte străini până în România, susţinând sus şi tare că, chiar fiica lor „l-a pus la autocar şi l-a trimis în ţară".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net