În "Kapitalism – reţeta noastră secretă" afli evoluţia noastră de la comunism la democraţie

Ultima actualizare:

Filmul descrie drumul nostru şi evoluţia, de la un comunism cu faţa urâtă, la o democraţie originală de piaţă, iar protagoniştii sunt nimeni alţii decât câştigătorii.

Astfel, Dan Voiculescu, George Copos, Dinu Patriciu, George Pădure, Dan Diaconescu, Ioan Niculae, Gigi Becali şi Sorin Ovidiu Vântu sunt cei care ţin cursul povestirii şi care apar într-o serie de situaţii inedite: "la ei acasă, în reuniuni de afaceri sau în croaziere cu iahtul, explicând fiecare propria reţetă a succesului".

Pentru a realiza filmul, Alexandru Solomon, a stat mai multe zile cu fiecare dintre ei şi până să filmeze s-a întâlnit de două, trei ori şi au discutat, în funcţie de timplul lor, aceştia fiind "nişte oameni foarte ocupaţi".

Pentru regizor a fost greu să-i strângă pe marii magnaţi ai României într-un film, dar până la urmă a reuşit!  "A durat destul de mult şi la un moment dat aveam senzaţia că nu se mai termină şi că o să trebuiască să fac filmul numai filmându-mă pe mine în antecamera lui cutare sau lui cutare", spune Solomon, citat de www.money.ro.

"Eu am încercat să arăt lucrurile într-un mod sarcastic şi cu umor, pentru că şi lucrurile grave se pot trata cu umor şi în România avem talent la asta, la a trata lucrurile grave cu umor şi de a face haz de necaz.

Cred că prezentând lucrurile aşa şi într-o notă fantezistă, precum întoarcerea asta a lui Ceauşescu, care e o notă fantezistă, lucrurile sunt mai uşor de digerat pentru public", a mai precizat regizorul, citat tot de money.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net