Kapetanos: «Nu-mi cer scuze!»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pantelis Kapetanos a refuzat să-şi ceară scuze pentru eliminarea din partida cu Napoli, când a avut o intervenţie neregulamentară asupra lui Santacroce.

"După meciul cu Napoli, mulţi oficiali au ieşit în presă şi m-au caracterizat în mai multe feluri, iar acest lucru nu este în regulă. Nu pot să-mi cer scuze pentru că n-am făcut rău nimănui. Nu am vrut să-l lovesc pe Santacroce, doar l-am atins. Am vrut să-l feresc, pentru că l-am văzut în ultimul moment", a subliniat Kapetanos.

Grecul susţine că niciun coleg nu i-a reproşat nimic după meci. "Nimeni nu s-a uitat urât la mine după această eliminare. Colegii mei ştiau sigur că nu se poate ca eu să-l lovesc pe jucătorul advers. Se mai întâmplă în fotbal să loveşti. Nu aveam de ce să-l lovesc, jocul mergea bine, am dat un gol şi nu mă gândeam decât cum pot să-mi ajut echipa", a povestit atacantul în vârstă de 27 de ani.

Pantelis Kapetanos a mai spus că nu vrea să fie pedepsit în niciun fel de conducerea grupării din Ghencea. "Nu sunt de acord cu nicio amendă pentru acest cartonaş roşu primit. Decât să-mi dea o amendă de 500 sau 1.000 de euro, mai bine donez banii cuiva care are nevoie de ei! Singurul lucru de care îmi pare rău este că voi fi suspendat şi că nu îmi voi putea ajuta echipa", a subliniat fotbalistul.

Gigi: «O să primească o sancţiune severă»

În ciuda declaraţiilor optimiste ale grecului, acesta nu va scăpa însă nepedepsit.

„Cred că va fi o sancţiune severă, dar nu o dau eu, o dă Marius. Eu sunt supărat pe un om când face ceva voit, sau când avem o înţelegere şi nu o respectă. Cred că trebuie să dăm un exemplu pentru viitor, ca să existe acea sancţiune în subconştientul jucătorilor. Nu cred că va fi o pierdere pentru noi lipsa lui Kapetanos", a comentat patronul Gigi Becali.

Pe lângă amendă, Kapetanos îşi va pierde şi locul de titular în echipă.

Szekely, trimis la «matineu»

Patronul Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi l-a pedepsit exemplar pe Janos Szekely, care refuză să accepte o scădere cu 80.000 de euro a salariului său anual de 200.000 de euro.

CLIIMA20101002_0129_1.jpg

Szekely, trimis la «matineu»

După ce n-a fost inclus în lotul pentru partida cu Napoli, mijlocaşul a fost trimis ieri la Steaua II, unde a jucat în meciul cu Săgeata Năvodari, pierdut cu 0-1 de elevii lui Adrian Bumbescu. „El venea după o accidentare şi ne-am gândit că aşa ar avea meciuri în picioare", a ţinut însă să explice Marius Lăcătuş „exilul" lui Szekely.


Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5