Kape îşi caută echipă în Asia!

Ultima actualizare:

Aflat în ultimul an de contract, grecul speră să profite de cota bună pe care o are în acest moment, datorită participării la Cupa Mondială, dar şi faptului că a înscris 19 goluri în toate competiţiile în sezonul precedent.

Astfel, fotbalistul de 27 de ani a luat legătura cu mai mulţi impresari din zona Golfului, cărora le-a cerut să-i găsească o echipă în ţările arabe.

Kapetanos a fost aproape de a ajunge în campionatul din Qatar şi în iarnă, însă Gigi Becali a preferat să-l ţină la echipă, în speranţa că-l va ajuta să câştige campionatul.

În acest moment, situaţia este însă cu totul alta, având în vedere că Victor Piţurcă nu e foarte încântat de atacantul grec şi nu vede în el soluţia optimă pentru postul de vârf împins.

Începând din vara trecută, înţelegerea dintre Kapetanos şi clubul din Ghencea include o clauză potrivit căreia contractul se renegociază la fiecare şase luni. „Steaua trebuie să se decidă, la fiecare şase luni, dacă mă mai păstrează sau nu în lot", a explicat atacantul grec.

Oricum, Pantelis n-are de gând să semneze o prelungire a înţelegerii scadente în vara anului 2011 decât în cazul în care Gigi Becali îi va asigura un venit anual de 400.000 de euro, cu 160.000 mai mult decât leafa pe care o are în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net