Juve, scenariu de coșmar, victorie de vis cu Milan

Ultima actualizare:

Cu moralul la pământ după acel 0-0 cu Bologna din etapa trecută, cu cel mai în formă jucător, Miloș Krasici, suspendat, cu Giorgio Chiellini accidentat la încălzirea dinaintea partidei, totul părea să meargă pe dos pentru Juventus.

Totuși Bătrâna Doamnă a deschis scorul împotriva cursului jocului, prin Quagliarrella în minutul 24. Gazdele aveau însă să mai treacă și prin alte momente dificile după ce De Ceglie s-a ciocnit violent cu Daniele Bonera. Ambii jucători au fost scoși de pe teren, iar Delneri, tehnicianul juventinilor a fost nevoit să apeleze la improvizații, trimițându-l pe Simone Pepe în defensivă.

Într-un picior, Juve a dominat în continuare, Sissoko a ratat o șansă uriașă, unu la unu cu Abbiati, dar apoi, în minutul 65, Alessandro del Piero a devenit eroul serii pentru gazde, punctând pentru 2-1, dar și cel mai bun marcator din istoria lui Juve, cu 179 de goluri.

Alb-negrii au încetat să mai existe după golul lui del Piero și Milan s-a năpustit spre poarta lui Storari. Însă doar Ibrahimovici a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor, și doar pentru a face finalul mai tensionat.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net