«Jură că nu-ţi mai înşeli nevasta!»

Ultima actualizare:
Lui Tănase  i-a spus să renunţe  la «bomba sexy»
Lui Tănase i-a spus să renunţe la «bomba sexy»

Declaraţiile Ioanei Popescu, care l-a acuzat pe Pablo Brandan că ar fi încercat să o violeze, au încins spiritele în curtea Stelei.

La iniţiativa lui Meme Stoica, echipa a intrat în silenzio stampa, iar patronul roş-albaştrilor s-a implicat personal, pentru ca acest scandal să nu degenereze.

„Eu am vorbit cu Brandan, iar băiatul mi-a spus că o iubeşte foarte mult pe soţia lui şi că nu vrea să aibă necazuri în familie. E adevărat, nu a fost dintotdeauna cuminte, dar i-a făcut jurământ soţiei că nu o va mai înşela. Eu îl cred că n-a avut nicio treabă cu această Ioana Popescu. Aia ce e, «coardă» sau jurnalistă?", a declarat Gigi Becali.

Pentru a se convinge că argentinianul îi spune adevărul, latifundiarul l-a pus să jure cu mâna pe Biblie că nu-şi va mai înşela nevasta, chiar la palatul din Aleea Alexandru.

„Nu e adevărat că nevasta lui Brandan ar fi fost la mine să se plângă de Pablo, ea nici nu vorbeşte limba română. Dar am vrut să mă asigur şi eu că nu vor mai fi probleme, aşa că l-am pus pe Brandan să jure cu mâna pe Biblie, de faţă cu mine, că nu-şi va mai înşela nevasta. Steaua e Steaua, jucătorii trebuie să ţină cont de morala creştină, altfel nu-i ajută Dumnezeu", a explicat Becali.

Lui Tănase i-a spus să renunţe la «bomba sexy»

Gigi Becali i-a dat sfaturi şi lui Cristi Tănase, pe care a încercat să-l determine să renunţe la prietenia cu Iulia Tăbăcaru.


    Lui Tănase  i-a spus să renunţe  la «bomba sexy»
Lui Tănase i-a spus să renunţe la «bomba sexy»

„Tănase să detoneze «Bomba Sexy» mai rar, că o să i se înmoaie genunchii. Mai indicat este să fii cuplat cu o «grenadă», cel mult, pentru că o «bombă» îţi ia minţile. I-am spus şi să nu încerce altceva decât sex normal, să nu facă în niciun caz d-alea cu «UE»", a explicat latifundiarul.

De asemenea, Becali a decretat că jucătorii nu mai au ce căuta prin cazinouri, vizaţi fiind acelaşi Tănase, dar şi mezinul lotului, Cosmin Matei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net