Julie & Julia

Ultima actualizare:

Nora Ephron este cea care a regizat acest film, bazându-se pe două cărţi diferite: "Julie & Julia", scrisă de Julie Powel şi "My Life in France", scrisă de Julia Child.

Astfel, Julia (Meryl Streep) este cea care a schimbat pentru totdeauna modul în care gătesc americanii. Dar în anul 1948, ea era doar o americancă ce trăia în Franţa. A ajuns la Paris deoarece soţul său primese o slujbă aici, însă pentru că ea era o fire agitată, trebuia să-şi găsească o ocupaţie.

50 de ani mai târziu, Julie Powell (Amy Adams) este într-o situaţie nefericită. Ea mai are puţin şi împlineşte 30 de ani, are o slujbă de care nu este mulţumită, în timp ce toate prietenele ei au succese răsunătoare. Aşadar, ea găseşte o modalitate ca să-şi canalizeze energia într-un mod constructiv.

Julie se hotărăşte ca într-un an să realizeze toate cele 524 de reţete din cartea Juliei Child "Mastering the Art of French Cooking" şi să povestească pe un blog experienţele sale.

Regizoarea Nora Ephron a combinat aceste două poveşti spectaculoase într-un film care demonstreză că poţi să-ţi atingi visele şi poţi să-ţi schimbi viaţa dacă deţii combinaţia ideală de pasiune, obsesie şi unt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net