Julia Roberts, 500.000 $ pe minut pentru un rol

Citeste tot despre: 

Julia Roberts este o actriţă care îşi recunoaşte valoarea. Vedeta, devenită celebră în urmă cu aproape două decenii datorită filmului "Pretty Woman", a încasat 3 milioane de dolari pentru o apariţie de numai şase minute în pelicula "Valentine's Day", lansată în SUA pe 12 februarie.

Asta înseamnă 8,333 de dolari pentru fiecare secundă de film (aproximativ 500.000 de dolari pe minut) şi cel puţin 11,952 de dolari pentru fiecare vorbă rostită. În plus, Roberts va primi şi 3% din veniturile obţinute de acest film în lumea întreagă, relatează New York Magazine.

Secretul din spatele acestei înţelegeri pare să fie relaţia bună pe care actriţa o are cu regizorul Garry Marshall, cel care a realizat şi "Pretty Woman" şi care a vrut-o neapărat în această nouă producţie.

Odată "rezolvată" această problemă (şi pe cea numită Jamie Foxx, de asemenea foarte bine plătit), compania New Line Cinema a avut o misiune mai uşoară cu restul distribuţiei. Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Bradley Cooper şi ceilalţi au cerut onorarii mai reduse, astfel că filmul a costat "numai" 50 de milioane de dolari.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1