Judecat pentru că şi-a maltratat soţia şi cei şase copii

Ultima actualizare:

    Agresorul a fost reţinut pentru vătămare corporală
Agresorul a fost reţinut pentru vătămare corporală

Viorel Chirica (41 de ani) din localitatea Rediu a fost acuzat de procurori de şase infracţiuni de lovire şi de rele tratamente aplicate minorilor. Dosarul a ajuns ieri pe masa magistraţilor Judecătoriei Iaşi.

Viorel Chirica a fost trimis în judecată ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi după ce şi-a bătut cu bestialitate soţia şi cei şase copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani. Potrivit rechizitoriului, bărbatul consuma frecven băuturi alcoolice, iar apoi îi lovea pe toţi membrii familiei.

Pe 17 iunie 2009 Chirica a observat când fetiţa sa de 6 ani a rupt un trandafir din curte şi a început să-şi înjure toată familia. Apoi şi-a lovit soţia şi trei dintre copii cu pumnii, un arac, o ţeavă şi un ciocan.  Victimele au reuşit să scape din mâinile bărbatului şi au au fost transportate de poliţişti la spital.

Procurorii susţin că scandalurile din familie nu au încetat, iar pe  pe data de 29 octombrie Chirica a lovit-o pe fiica cea mare fără niciun motiv şi a încercat să-şi înjunghie soţia. Mama şi cei şase copii au cerut din nou ajutorul poliţiştilor din comună, iar în luna noiembrie judecătorii l-au arestat pe bărbat. După numai o lună procurorii l-au trimis în judecată.

Toate aceste abuzuri care veneau din partea inculpatului au fost intenţionate şi sistematizate. A recunoscut că îi place alcoolul etilic şi că atunci când bea devine violent", se specifică în rechizitoriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net