Jolie ne vizitează, dar fără ifose și pretentii

Ultima actualizare:

Are milioane de fani în toată lumea şi e "vânată" mereu de bliţurile paparazzilor. Angelina Jolie ar putea fi tratată ca o regină, oriunde ar merge, însă actriţa nu are astfel de pretenţii.

Din contră, e o prezenţă foarte discretă. De alt - fel, deşi mai e aproximativ o lună până la sosirea vedetei în România, unde va participa la balul de caritate, organizat de Asociaţia de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză, Angelina nu a emis nici o pretenţie.

Şi nu e vorba de un caz special, ci, pur şi simplu, banii şi celebritatea nu i-au luat minţile. De pildă, în luna aprilie, când a filmat pentru filmul "Salt", la New York, Angelina nu a cerut să fie cazată la vreun hotel luxos.

Ea a preferat să locuiască, timp de două săptămâni, într-o rulotă, pe platoul de filmare. Singura dată când a făcut o solicitare specială a fost, în iulie, când s-a aflat într-o tabără de refugiaţi, în Irak, cu scopul de a atrage atenţia asupra condiţiilor precare în care trăiesc aceştia. Atunci, vedeta a cerut să fie transportată cu un Hummer blindat, pentru mai multă siguranţă.

Sportivi și artiști donează obiecte de suflet

Vedetele autohtone mai au o lună la dispoziţie ca să se pregătească pentru balul de caritate, de pe 21 octombrie, de la Hotelul Intercontinental. Până atunci, nume sonore din lumea sportului, a muzicii şi a teatrului au donat zeci de obiecte cu valoare sentimentală care vor fi licitate pentru copiii abuzaţi sexual. De pildă, Gabi Balint, Cristi Chivu şi Ilie Năstase, Eugen Trică şi Miodrag Belodedici au adus tricouri cu autograf pentru licitaţie.

Campania iniţiată de Asociaţia de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză, "Noi spunem «NU!» abuzurilor sexuale împotriva minorilor" a fost demarată în luna aprilie, iar din iunie a început strângerea obiectelor. Banii vor fi folosiţi pentru construirea a 42 de centre pentru copiii abuzaţi .

Elena Gheorghe a donat o păpușă rusească

După ce a trecut de semifinala pentru Eurovision, Elena Gheorghe a primit o păpușă Matrioșca, cu numărul 22 în interior, care a reprezentat poziția ei de intrare în concurs.

Cătălin Botezatu a dăruit obiecte antice

Designerul a trimis pentru licitație o pipă care i-a aparținut, dar și un ceas de buzunar pe care l-a folosit într-o prezentare de modă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net