«Joacă şi tu! Pe noi Clickmania! ne-a făcut miliardari»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De ce ai nevoie ca să câştigi cu cel mai tare concurs din presă? În primul rând trebuie să citeşti ziarul ca să ai o şansă!

Aceasta pare să fie reţeta succesului care a funcţionat de minune în cazul celor trei mari câştigători Clickmania! de anul trecut.

Împreună, Nicolae Ene, Elena Cotârţă şi Alexandru Suciu au câştigat peste 700.000 de euro, iar acum le dau câteva sfaturi celor care vor juca la ediţia a opta Clickmania!, începând de vineri.

Pentru clujeanul Alexandru Suciu marele premiu Clickmania! a venit înaintea sărbătorilor de iarnă.

„Mie mi-au purtat noroc nepotul şi perseverenţa. De fiecare dată când îmi spuneau amicii că nu am şanse, nepoţelul mă îmbărbăta. Am câştigat cu un plic trimis de el, şi cred că el a fost talismanul meu norocos" ne-a spus bărbatul de 59 de ani, care a câştigat 1,5 miliarde la extragerea finală a ediţiei a şaptea Clickmania!

Elena Cotârţă: «Am trimis toate taloanele pentru extragerea finală»

Bucureşteanca Elena Cotârţă (31 de ani) a câştigat cea mai mare sumă din istoria Clickmania! Din vara anului trecut, tânăra este mai bogată cu aproape 400.000 de euro.

simeon stalpnicul png

„Nu m-am descurajat când am văzut că nu câştig nici unul din premiile zilnice. Am trimis toate taloanele necâştigătoare pentru extragerea finală", ne-a spus tânăra.

Nicolae Ene: «Am cumpărat Click! în fiecare zi»

Nicolae Ene a fost primul miliardar făcut de Clickmania! în 2009. A câştigat 280.000 de euro la extragerea finală, iar acum spune că abia aşteaptă debutul noului concurs.

simeon stalpnicul png

„Este ca în bancul acela cu loteria. Cineva se ruga să câştige la loterie, iar după un timp Dumnezeu îi spune: dar joacă odată ca să te pot ajuta să câştigi. Aşa e şi la Clickmania! În primul rând trebuie să citească ziarul şi să joace. Norocul e pentru cei care încearcă", ne-a spus găeşteanul de 56 de ani.

Te aşteaptă 10 săptămâni de concurs

Două zile! Atât mai aveţi de aşteptat până la startul ediţiei a opta Clickmania! Concursul nostru, care a făcut până acum peste 4.500 de români fericiţi, pune la bătaie premii totale de 1.000.000 de lei.

simeon stalpnicul png

Preţ de zece săptămâni, veţi găsi tichete de concurs luni, vineri, duminică, dar şi în revistele Click! pentru femei, Click! Sănătate şi Click! Poftă bună!.

Din 5 februarie, nu rata şansa de a îmbogăţi. Punem la bătaie premii numai în bani gheaţă, care se chiar se dau! Până acum, Clickmania! a dat premii totale de peste 2,7 milioane de euro!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net