J.F. Kennedy, orgie cu femei dezbrăcate pe iaht - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Site-ul american TMZ.com a publicat în premieră mondială o fotografie cu fostul preşedinte american John F. Kennedy pe un yacht alături de mai multe femei dezbrăcate - ipostază ce ar fi putut modifica evenimentele la scară mondială.

Primele concluzii datează fotografia în mijlocul anilor '50 iar în cadru se pot distinge două femei goale sărind în apă şi alte două brozându-se pe puntea ambarcaţiunii. însă pe puntea inferioară, la mică distanţă de nudurile femine, se află un bărbat ce pare a fi chiar John F. Kennedy.

După ce o serie de experţi au examinat fotografia, verdictul a venit la unison, imaginea este autentică nefiind retuşată.

Articolele din presa timpului, menţionează o vacanţă de două săptămâni, pe un yacht în Mediterana, la care a luat parte Kennedy (atunci fiind senator) însoţit de fratele său Ted Kennedy şi de senatorul George Smathers. Alături de cei trei bărbaţi, se pare, se mai aflau şi mai multe femei.

image

Profesorul Jeff Sedlik, expert judiciar în materie de fotografii, a comparat imaginea cu yachtul cu o poză de-a lui Kennedy realizată în august 1956, cu câteva zile înainte de vacanţa din Mediterana. Rezultatul a fost uimitor, în ambele imagini este aceeaşi persoană.

Vezi VIDEO din timpul expertizei foto

simeon stalpnicul png

Dacă această imagine ar fi fost dată publicităţii înainte de 1960, când Kennedy a candidat la Preşedinţia SUA, succesul său ar fi fost sub semnul îndoielii, iar acest detaliu putea schimba evoluţia istoriei mondiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net