Jaful de la Berlin: «Am crezut că ne omoară teroriştii»

Ultima actualizare:

    Ciprian Cîrstea, 30 de ani, s-a transformat, în câteva  secunde, dintr-un simplu  jucător, în victima unui jaf
Ciprian Cîrstea, 30 de ani, s-a transformat, în câteva secunde, dintr-un simplu jucător, în victima unui jaf

"Au bombe şi arme, fugiţi!", a fost strigătul care a declanşat panica în sala hotelului Hyatt din Berlin, unde se desfăşura Turneul European de Poker. Peste 1.000 de oameni s-au călcat, sâmbătă, în picioare pentru a scăpa de "teroriştii" care au năvălit peste ei. Bilanţul: şapte răniţi, printre care şi un român.

La 18 ani şi-a descoperit pasiunea pentru poker. Niciodată nu s-a gândit că hobby-ul care îi aduce foarte mulţi bani poate să îi facă rău.

Ciprian Cîrstea a plecat la Berlin cu gândul să se situeze pe primele locuri la turneul de poker, de săptămâna trecută, din Germania.

Şi-a luat cu el logodnica pentru a-i arăta cum se fac banii şi cum se distrează pokeriştii, dar s-a întors în ţară cu piciorul zdrobit.

"În secundele din timpul jafului am crezut că o să mor. Nebunia a început după o oră şi jumătate de joc. Eram bucuros că îmi mergea foarte bine la masa de poker. Am făcut o pauză şi am plecat către hol, unde mă aştepta logodnica mea".

"Atunci s-au deschis uşile brusc şi s-au auzit ţipete. Recepţionera striga la toţi participanţii să fugă pentru că cei care ne atacau aveau bombe şi arme. Mese, scaune, fise zburau realmente pe lângă capul meu. A fost mai rău ca la cutremur", a povestit Ciprian, în exclusivitate pentru Click!

Cel care ocupă şi funcţia de preşedinte al "Federaţiei Sportive Naţionale de Poker" a mai mărturisit că, după ce a fost tratat de medicii de pe ambulanţele venite la faţa locului, şchiopătând, s-a întors la masa de joc.

A fost cu noroc pentru el, întrucât s-a clasat pe locul 8 la a doua competiţie din concurs, rotunjindu-şi conturile cu aproximativ 50.000 de euro.

Teroare în sala de concurs

Patru mascaţi, înarmaţi până-n dinţi, s-au năpustit, sâmbătă, în hotelul Hyatt din Berlin, şi au cerut banii jucătorilor care participau la "Turneul European de Poker".

simeon stalpnicul png

Câteva milioane de euro, strânşi din taxele de participare ale celor peste 1.000 de pokerişti, au devenit ţinta jefuitorilor, care au reuşit să scape din mâinile agenţilor de pază cu peste 200.000 de euro.

Mai citeşte:

«Ne-au călcat în picioare în cazinou!»

Român, martor la jaful armat de la cel mai mare turneu de poker din Germania - VIDEO

Doi români în finala de opt a turneului European Poker Tour

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net