Jaf armat la o casă de amanet din cartierul ieşean Păcurari

Ultima actualizare:

Anchetatorii susţin că hoţul a fost atras de firma de afară pe care scria: cămăşi, haine pentru bărbaţi, amanet. Însă proprietarul intenţiona să înceapă şi activitatea la amanet în maxim două săptămâni.

Ora 14.00 Magazinul jefuit a fost deschis în urmă cu două săptămâni. Emil Chirilescu, patronul şi totodată singurul angajat, avea de gând să lanseze afacerea cu gajarea bijuteriilor abia de luna viitoare.

Bărbatul apucase în schimb să monteze firma luminoasă la intrare, fără să-i treacă prin cap că ar putea să fie luat la ochi de hoţi.

Am venit în Păcurari pentru că nu-mi mai permiteam să plătesc chiria la magazinul din centru. Lucrez de zece ani în acest domeniu şi nu m-am gândit niciodată că aş putea fi jefuit", a declarat Chirilescu.

Deşi a stat câteva minute cu pistolul tâlharului îndreptat spre el, patronul a încercat să-l dezarmeze. „Mi-am dat seama că este vorba despre un pistol cu gaz şi am ripostat. Am prins arma cu mâna şi am tras de hoţ cu gândul să-l lovesc, dar s-a smuncit şi a fugit", a povestit ieşeanul.

Ora 11.40 Magazinul era deschis de aproximativ două săptămâmi şi avea la intrare instalată o cameră de luat vederi. Patronul intenţiona ca în perioada următoare să doteze locaţia corespunzător pentru a putea să-şi deschidă şi amanetul.

Ora 10.50: Bărbatul a ameninţat angajatul casei de amanet că îl va împuşca în picior dacă nu îi va da banii. Când a văzut că în casă sunt doar 300 de lei, agresorul a cerut casierului să îi de aur.

Însă potrivit anchetatorilor, angajatul a apăsat butonul de panică. Atunci bărbatul a luat doar cei 300 de lei din încasări şi a rupt-o la fugă. Agenţii de pază au ajuns în trei minute la faţa locului, dar nu l-au prins pe bărbatul mascat.

Poliţiştii au demarat o anchetă. Vom reveni cu amănunte.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net