Iubita lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, şi-a inaugurat noul salon de înfrumuseţare GALERIE FOTO

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase și  Brigitte Sfăt
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a inaugurat la Timişoara cel de al doilea salon de înfrumuseţare, B-Fashion Red. La eveniment nu a fost prezent şi fostul mare tenismen, care a preferat să rămână în Bucureşti.

B-Fashion Red este al doilea salon de înfrumuseţare pe care îl deschide Brigitte Sfăt, la Timişoara. Celălalt salon este administrat de sora ei, Cristina. La evenimentul de joi seara nu a participat şi Ilie Năstase, care a preferat să rămână în Bucureşti.

Am stabilit ca această inaugurare să o fac cu asociata mea, Tripona Murgu, care este şi avocata mea. Cu el (Ilie Năstase - n.r.) mă voi vedea vineri la Bucureşti.

Citeşte şi:

«Ia 1.000.000 € şi dă-mi copilul»

«Soţul vrea să mă despartă de Ilie!»

EXCLUSIV Cum se distrează Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt, la Paris

EXCLUSIV! Brigitte Sfăt i-a căzut la aşternut lui Năstase după o lună

Este un salon foarte modern şi pot să spun că am făcut o echipă foarte bună pentru make-up, cosmetică, coafură şi manichiură”, a spus Brigitte Sfăt. În salon va lucra şi un stilist din Sicilia, iar printre colaboratori se află make-up artistul bucureştean Dorina Ungureanu. Mobilierul din salon a fost comandat din Italia.

Vezi galerie foto cu noul salon de înfrumuseţare inaugurat de Brigitte SfătSe simte ca acasă în salonÎn scurt timp, Brigitte va deschide şi un salon de tatuaje. Ea nu mai are alte afaceri în Timişoara, după ce restaurantul Maestro a fost închis până se găseşte cineva interesat de închiriere.

Brigitte Sfăt se simte în largul ei în salonul de înfrumuseţare şi nu se gândeşte la alte afaceri. „De ce un salon de înfrumuseţare? Asta îmi place. Mă simt ca acasă aici.

Trebuia să-l inaugurăm pe 3 iulie, dar a venit perioada concediilor şi am amânat până acum. Eu oricum îmi voi drămui timpul între familie, relaţie şi această afacere”, a mai declarat Brigitte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net