Iubiri de actori! Stela Popescu: «L-am văzut şi am simţit că nu pot trăi fără el»

Ultima actualizare:

„Am ieşit la o cafea după ce lecturasem un text de-al lui la teatru. A fost dragoste la prima vedere. Am simţit atunci că fără el nu mai pot continua", ne-a povestit Stela Popescu, care în momentul în care l-a cunoscut pe Mihai Maximilian era căsătorită.

„Eram căsătorită cu un om de altfel foarte liniştit şi cu care nu am avut nici o problemă. Eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani când ne-am cunoscut", ne-a explicat îndrăgita actriţă.

Ce a cucerit-o? „Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar pot spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat. La început a fost şi puţin introvertit şi mai tăcut, dar cu timpul a ajuns să vorbească mai mult ca mine", ne-a spus amuzată Stela Popescu.

La două săptămâni după ce l-a cunoscut, în 1969, s-au mutat împreună. „Într-o seară am plecat de la teatru la Predeal şi la întoarcere am mers la garsoniera lui. A pus pe masă o sticlă de şampanie, două pahare Bacara, cheile de la casă şi de la biroul lui. Ne-am căsătorit peste câţiva ani mai mult de gura lumii şi pentru a putea pleca împreună în străinătate", ne-a spus actriţa.

image

Legat de plecările lor în străinătate, spune că ei doi au văzut toată Europa în cort. „Nouă ne plăcea să călătorim şi preferam cortul pentru libertate şi pentru că în Europa au nişte campinguri foarte frumoase. Îmi amintesc la una din excursiile în Ungaria că eu îl tot băteam la cap să oprim într-un oraş la o mercerie să iau ace şi alte lucruri pe care nu le găseam în ţară. La care el, fiind obosit de la condus, mi-a spus: «Dar ce dracu, nu se mai găsesc ace în România?». L-am lăsat în pace şi i-am spus să mergem direct la camping. Acolo a făcut o baie sănătoasă în piscină, timp în care eu am aşezat cortul. Când s-a întors era atât de vesel şi relaxat, încât mi-a zis: «Hai să îţi iei ace!». Ăsta era Puişor al meu, dacă îl duceai la apă făceai orice din el. Iubea înotul fantastic", îşi aminteşte amuzată Stela Popescu.

La jumătatea anilor '70 a apărut şi un copil în familia lor. Unul de 16 ani. „Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, Doina Maximilian. Avem şi o nepoată de la ea, Stanca Radu, care este o tânără actriţă foarte talentată", ne-a explicat îndrăgita actriţă.

image

În urmă cu 12 ani, în decembrie 1998, soţul Stelei Popescu a trecut în nefiinţă. „Atunci am crezut că nu mai pot trăi. Pentru mine Puişor, aşa cum îi spun eu lui Mihai, era totul. Noi doi petreceam foarte mult timp împreună. Ne plăcea să stăm singuri. A fost groaznic atunci, dar mi-am zis că trebuie să continui să joc pentru el. Mi-a scris texte după care joc şi acum. Aşa că în acel an am jucat pentru Revelion deşi trecuseră doar două săptămâni de la moartea lui. Am simţit că o fac pentru el", ne-a spus în încheiere Stela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net