Italia:trei români au stat trei săptămâni de puşcărie pentru un fals de viol

Ultima actualizare:

O româncă de 19 ani a depus o plângere pe 21 iunie împotriva a trei români pe care-i acuza de viol, informează adevarul.it. Potrivit celor relatate de tânără ar fi fost răpită în centrul oraşului Bologna, după care a fost dusă într-un apartament din Quarto Inferiore (periferia nord-est) şi violată de trei cunoscuţi.

Carabinierii i-au arestat imediat pe cei trei români, dar după o serie de verificări aceştia s-au dovedit nevinovaţi. Principala probă în favoarea românilor a fost registrul telefonului mobil al presupusei victime. Din convorbiri şi din harta celulelor la care telefonul a fost conectat, nu rezulta că adolescenta ar fi fost în centrul oraşului Bologna în respectiva seară. Mai mult, confirma varianta principalului inculpat care spunea că s-au întâlnit de comun acord într-un centru comercial.

Trei bărbaţi în puşcărie "de frica mamei"

A urmat într-adevăr un raport sexual între cei doi, dar acesta a fost consimţit. Românca declarase că telefonul mobil îi fusese luat, dar în acea perioadă rezultau apeluri şi mesaje sms trimise familiei. Ceilalţi doi români acuzaţi de viol s-au dovedit a fi absolut străini de cele întâmplate. Unul dintre ei era vecinul de apartament al principalului acuzat, iar celălalt a condus-o a doua zi la acelaşi centrul comercial unde se întâlniseră.

Se pare că tânăra a minţit pentru a evita furia mamei. Ea avusese deja o relaţie de câteva luni cu principalul acuzat, relaţie cu care mama tinerei nu era de acord.

Află pe adevarul.it ce pedeapsă riscă falsa victimă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net