Italianul Pierluigi Collina a ajuns şeful arbitrilor europeni

Ultima actualizare:

Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, a declarat că misiunea lui Collina va consta în "îmbunătăţirea arbitrajului", desemnarea arbitrilor pentru competiţiile relevante ale forului şi supervizarea proiectului de arbitraj în cinci, testat în special în Liga Europa şi Liga Campionilor.

În ceea ce priveşte arbitrajul în cinci, Michel Platini a spus că prezenţa a doi arbitri asistenţi suplimentari este benefică, dar dacă unul va greşi flagrant, nu va mai arbitra în competiţiie europene.

"Am jucat cu toţii fotbal, arbitrul nu poate să vadă totul. Există lucruri pe care le tolerez: mâna lui Henry nu o poate vedea arbitrul, golul Angliei (n.r. - din meciul cu Germania, de la Cupa Mondială) este posibil să nu fie văzut de arbitru. Însă acum, cu cinci arbitri, ei pot să vadă totul, deci dacă arbitrii greşesc o fac pentru că nu sunt buni. Dacă există unul care nu vede mingea la trei metri de el depăşind linia porţii, atunci el nu va mai arbitra în competiţiile noastre", a declarat Platini, conform Mediafax.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net