Italia: primul corn cu lapte uman

Citeste tot despre: 

Doi artişti italieni, Franca Formeti şi Gabriele Bonci, au lansat un proiect prin care doresc să creeze primul corn cu lapte provenit de la sânul unei femei.

Iniţiativa celor doi a creat controverse printre cercetărtori şi printre reprezentanţii Protecţiei Consumatorului. Cei doi artişti doresc să utilizeze laptele provenit de la o femeie de culoare pentru a ¨hrăni¨ oamenii albi.

Astfel, în concepţia lor, vor face o declaraţie clară asupra egalităţii dintre oameni, evident de culoareapielii şi a provenienţei lor. Proiectul ar trebui să evidenţieze contrastul dintre omul alb hrănit cu laptele provenit de la o femeie de culoare şi munca la negru la care sunt obligaţi să recurgă majoritatea imigranţilor clandestini din Italia.

"Proiectul este foarte interesant şi mă gândesc din ce în ce mai mult să realizez acest produs unic. În fond, pâinea este simbolul maternităţii, metafora fiinţei umane. Trebuie doar să cercetăm ce cantităţi de ingrediente vom folosi pentru a crea un produs comestibil" a declarat Gabriele Bonci, potrivit ziarului "L'Espreso".

Află pe adevarul.it cine a mai gătit folosind lapte uman

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1