Îşi hrănea maidanezii, dar şi-a ucis mama prin înfometare

Citeste tot despre: 

Vai de tine, suflet crud! Un bucureştean de 56 de ani este acuzat că şi-a înfometat şi bătut mama de-a lungul anilor, traume care i-au adus, luni seară, sfârşitul.

Bărbatul locuia cu mama lui într-un bloc din cartierul Berceni. Vecinii povestesc că fiul o bătea adesea pe femeie şi că o „ţinea" doar cu apă şi pâine.

În timpul în care îşi maltrata mama, bărbatul arăta multă dragoste faţă de căţeii strânşi de pe stradă, pe care îi hrănea constant. În ultimele luni bătrâna de 86 de ani ajunsese numai piele şi os din cauza înfometării.

Luni seară, femeia şi-a dat sfârşitul după ce ajunsese la 36 de kilograme. Când vecinii au chemat oamenii legii, aceştia constataseră că ea avea vânătăi pe faţă şi pe braţe.

Întrebat de ziarişti de ce a făcut acest lucru, bărbatul a răspuns senin: „A murit că avea 86 de ani, nu de foame. A mâncat 25 de sarmale". Vecinii spun că şi tatăl lui a murit în condiţii suspecte. Bărbatul a fost audiat aseară la Poliţia Capitalei, însă abia azi se va afla dacă va fi pus sub acuzare, după efectuarea autopsiei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1