Îşi acuză fratele că a batjocorit-o «ca pe hoţii de cai ore în şir»

Ultima actualizare:

Silvia Onică, în vârstă de 47 de ani, locuieşte împreună cu fratele ei, Petre Liţă, în vârstă de 49 de ani în casa părintească. El este văduv, iar femeia divorţată.

„M-a batjocorit ca pe hoţii de cai ore în şir", a povestit ea pentru Adevărul.

Ieri după-amiază, Silvia a sunat la 112 şi a spus că fratele ei a violat-o. „El era beat. A venit peste mine în pat şi a început să mă pupe. L-am îmbrâncit, dar a fost şi mai înflăcărat. A sărit pe mine, a băgat socoteala, m-a batjocorit ca pe hoţii de cai ore în şir" , a povestit îngrozită Silvia Onică.

Femeia este internată la Spitalul din Câmpulung, fiind supusă unui control amănunţit de specialitate.

Fratele acuzat de viol are varianta lui. Petre Liţă susţine că femeia a căzut peste lemne şi de aceea are vânătăi pe corp.

„I-am dat să-mi spele o pereche de pantaloni şi probabil când a ajuns la sârmă să-i întindă s-a coţopenit să se urce şi o fi căzut şi i-o fi intrat un ştofleac...eu nu i-am făcut nimic. Dracu, doar e sora mea. Minte ea ca să mă bage pe mine la puşcărie să rămână cu casa. Aşa cred eu" spune Liţă.

Cazul este instrumentat de poliţiştii de la Câmpulung. Dacă se stabileşte că Silvia Onică a fost violată, Petre Liţă riscă să petreacă următorii şapte ani la penitenciar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net