Ipoteză incredibilă! Hitler n-a murit?

Ultima actualizare:

    Ani de zile s-a crezut că acesta este craniul lui Hitler
Ani de zile s-a crezut că acesta este craniul lui Hitler

Teoria potrivit căreia Adolf Hitler s-a sinucis este pusă din nou sub semnul întrebării, după ce noi teste efectuate pe un os cranian găurit de un glonţ, descoperit de ruşi în 1946, au stabilit că acesta aparţinuse unei femei necunoscute şi nu liderului nazist, informează The Observer.

Autorii a numeroase biografii ale lui Adolf Hitler indică faptul că liderul nazist s-ar fi sinucis împreună cu Eva Braun, luând o pilulă cu cianură şi apoi împuşcându-se, pe 30 aprilie 1945, în timp ce Armata Roşie bombarda Berlinul.

Unii istorici şi-au exprimat, însă, dubiile în ceea ce priveşte faptul că Hitler s-ar fi sinucis prin împuşcare, fiind de părere că informaţiile despre moartea liderului nazist au fost relatate în aşa fel încât să prezinte o moarte eroică.

Cu toate acestea, un fragment de craniu găurit de un glonţ, care a fost luat din buncăr de ruşi şi expus la Moscova în 2000, a părut să pună capăt disputelor. Însă, după noi analize care arată că osul aparţine unei femei, teoriile despre moartea lui Hitler ar putea fi revizuite.

simeon stalpnicul png

Ce s-a întâmplat totuşi cu Führerul celui de al Treilea Reich? Să fi scăpat el din încercuirea armatei sovietice? Să fie încă în viaţă, la mai bine de jumătate de veac de la încheierea celui de al Doilea Război Mondial? Acestea sunt întrebările la care ştiinţa modernă încă mai caută răspunsuri. Cert este că, în prezent, nu avem nici o dovadă a morţii lui Hitler.

Potrivit expertului în analiza oaselor Nick Bellantoni, de la Universitatea din Connecticut, a fost clar de la început că ceva nu era în regulă cu craniul care s-a dovedit a fi de femeie.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net