«Ioniţă, chiar nu ai gusturi?»

Ultima actualizare:

    Alex Ioniţă  e criticat de presa  din Germania. Katharina, fostă  Miss Köln, îl aşteaptă  pe Ioniţă să-i arate  de ce sunt în stare  nemţoaicele
Alex Ioniţă e criticat de presa din Germania. Katharina, fostă Miss Köln, îl aşteaptă pe Ioniţă să-i arate de ce sunt în stare nemţoaicele

Nemţii de la Bild continuă războiul cu Alexandru Ioniţă, după ce acesta a declarat în Click! că femeile din Germania sunt urâte.

Telenovela „Ioniţă şi nemţoaicele" continuă la Köln. După ce a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu-i plac femeile din Germania, fostul atacant al Rapidului a intrat în colimatorul tabloidului „Bild", care l-a numit pentru asta „omul rău al zilei" în ediţia de vineri.

În plus, nemţii i-au adus ieri lui Ioniţă şi contraargumente, prezentându-i-o pe Miss Köln. „Frumuseţe mai mare pe tot Rhinul nu există, domnule Ioniţă", a fost introducerea făcută de cotidianul german Katharinei Kermelk, în vârstă de 21 de ani, regina frumuseţii en-titre a oraşului de pe malurile Rhinului.

Aceasta s-a arătat nedumerită de gusturile pentru femei ale atacantului de 20 de ani, propunându-i chiar un armistiţiu: „Ioniţă, e timpul să deschizi ochii, te aştept la următorul concurs de Miss".

Citeşte şi:

Alexandru Ioniţă: «Nemţoaicele sunt urâte»

Vezi cele două eurogoluri marcate de Ioniţă în ultimul amical - VIDEO 

Ioniţă şi-a făcut deja prieteni la Koln - FOTO

Alexandru Ioniţă: «Femeile sunt fierte după caşcaval!»

Ce spun cititoarele site-ului Bild

Stella (22) şi Fabienne (22), studente: „Ioniţă greşeşte, sau poate nu e în echipa care trebuie”.

Jasmin Lord (20), din telenovela „Dragoste Interzisă”: „Sunt femei frumoase la Köln. Sfatul meu: plimbă-te puţin pe la terasele de pe malul Rhinului”.

Lisa (22), organizatoare de evenimente: „Am fost în multe oraşe din Germania, dar nicăieri nu sunt femei mai frumoase ca în Köln”.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net