Ionică pompierul şi-a luat-o «la oase» de la chinezi

Ultima actualizare:

Este ora 13.00 şi în curtea de la „Dragonul Roşu, cel mai mare complex comercial din Colentina este din nou răscoală. Focuri aprinse pe alei, peste tot jandarmi şi comercianţi care se bat.

Sute de persoane nemulţumite, care au standuri în zonă, s-au strâns să protesteze împotriva unui nou control efectuat de reprezentanţii Poliţiei şi Gărzii Financiare.

Majoritatea sunt chinezi şi de două săptămâni sunt în război cu autorităţile şi cu mai marii complexului. Ionică Manea este pompier angajat la „Dragonul Roşu".

image

Comercianţii au dat foc la o grămadă de cartoane şi şefii mei m-au trimis repede să sting focul. Mi-au zis că după mine o să vină şi maşinile de pompieri. Atunci au tăbărât pe mine din toate părţile. Cred că erau în jur de 50 de oameni care au sărit să mă bată. Mă dor toate oasele!", povesteşte, din maşina Salvării, pompierul Ionel Manea.

image

Acesta a ajuns împreună cu un chinez la spitalul Sf. Pantelimon. Scandalul s-a încheiat prin intervenţia în forţă a jandarmilor care au ridicat patru chinezi pe care i-au dus la Secţia 7 de Poliţie.

«S-au supărat că sunt controlaţi»

„Comercianţilor le-au expirat autorizaţiile şi funcţionează ilegal. Acum sunt supăraţi că organele de control îşi fac datoria şi le verifică standurile. Totul a degenerat iar un pompier din detaşamentul nostru de intervenţie a fost rănit", a declarat Ion Badea, reprezentantul firmei care administrează complexul.

«Avem jandarmi răniţi»

„Am trimis la faţa locului aproximativ 100 de jandarmi care au restabilit ordinea. Aceştia au reţinut patru cetăţeni chinezi, pe care i-au dus la Secţia 7 pentru cercetării" a explicat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, Florin Hulea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net