Ion Marin: "Nu ştiu dacă voi rămâne în Ştefan cel Mare"

Ultima actualizare:

"A fost un joc bun, ne-am creat foarte multe ocazii, dar din păcate lipsa de concentrare ne-a privat de o victorie. Prin ceea ce a arătat Dinamo în această seară înseamnă că are potenţial", a declarat antrenorul dinamovist, care a recunoscut că nu ştie care va fi viitorul său la echipa din Ştefan cel Mare.

Viitor incert pe banca lui Dinamo

"Am asigurat banca tehnică pentru acest meci, dar în viitor nu ştiu ce va fi. Dacă vor fi propuneri vom analiza şi vom lua o decizie. O funcţie ca aceasta presupune multe obligaţii. Nu este nicio certitudine, nu am semnat nimic", a anunţat Ion Marin, citat de agenţia NewsIn.

Tehnicianul a explicat că jucătorii au încercat să nu resimtă plecarea lui Bonetti şi în opinia sa "echipa este în regulă şi a arătat un apetit ofensiv foarte bun", iar la Dinamo nu este criză. "Fanii trebuie să vină alături de echipă, pentru că jucătorii au nevoie de ei. La Dinamo nu este nicio criză. În Liga Europa avem şanse mari de calificare, iar în campionat stăm destul de bine, la câteva puncte de primul loc", a fost de părere Ion Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net