Ion Marin: Galatasaray e mai bună

Ultima actualizare:

''Galatasaray e cea mai buna echipă din grupă, e favorită, au investit foarte mulţi bani şi e normal ca forţa lor de joc să fie una deosebită'', a spus Ion Marin, care a amintit că şi jucătorii români au contribuit la succesele lor europene.

''Galatasaray are un atac rapid, tehnic, au multă fantezie, dar apărarea e mai slabă, se confundă cu cea a naţionalei Turciei. Au în echipă individualităţi care pot face diferenţa, dar e un prilej bun pentru jucătorii noştri de a-şi mări cota'', a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Ion Marin vrea ''un joc şi un rezultat bun, asta însemnând şi un egal. Victoria ne asigură calificarea în proporţie de 75%''.

Frank Rijkaard, antrenorul echipei Galatasaray, a declarat că Mustafa Sarp şi Hakan Balta sunt uşor accidentaţi, dar recuperabili până la ora meciului, iar jucătorii resimt o stare de oboseală. Este posibil să existe unele modificări în echipă. Şi în privinţa lui Gökhan Zan va decide în ultimul moment dacă poate juca. Rijkaard l-a apreciat pe Adrian Cristea, despre care a spus că este jucător bun.

Frank Rijkaard a mai spus că de când a venit la echipă a jucat în sistemul 4-3-3, cu rezultate foarte bune, dar dacă există probleme sistemul poate deveni 4-4-2. De asemenea, olandezul a precizat că nu îl deranjează criticile venite din partea presei.

Galatasaray şi Dinamo Bucureşti se vor întâlni joi, de la ora 22,05, pe stadionul Ali Sami Yen, în etapa a treia a competiţiei de fotbal Europa League, Grupa F.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net