Ioana răspunde la întrebările tale despre sex. «De ce îmi plac femeile mature?»

Ultima actualizare:

"Salut. Sunt Claudiu C., din Petroşani. Sunt supărat că nu pot să agăţ nici o fată. Am 21 de ani şi nu am noroc la fete. Ce se întâmplă cu mine? Te rog să mă ajuţi în problema asta. Sunt disperat să fac dragoste. Cu femei mai mature. Mie îmi plac femeile mai mari decât mine, nu ştiu de ce. Cum aş putea avea o iubită?"

Dragă Claudiu, am multe sfaturi să-ţi dau, dar am să încep cu cel mai important: maturizează-te! Din felul în care mi-ai scris scrisoarea am senzaţia că ai doar 12 ani, nu 21, aşa cum pretinzi.

La vârsta ta, eşti deja bărbat în toată puterea cuvântului. Se spune că bărbaţii se maturizează mai greu decât femeile, dar eu nu cred asta. Poate că se responsabilizează mai greu, de exemplu în cadrul familiei proaspăt formate, dar de maturizat nu se poate face diferenţa aşa, între femei şi bărbaţi. Concluzia mea e că, pentru a putea avea succesul dorit la femei, cu atât mai mult la cele mature, e important ca mai întâi de toate să te maturizezi şi tu. Nu contează aspectul fizic.

Deunăzi am citit undeva un citat care m-a impresionat şi cu care sunt întru totul de acord: "Bărbaţii iubesc cu ochii, femeile iubesc cu urechile". Îţi dai şi tu seama cum se "traduce" asta.

O femeie nu e atât de impresionată de aspectul fizic al unui bărbat, cât de ceea ce spune el. Dacă ştii să vorbeşti cu o femeie, dacă ştii să-i arăţi dragostea, dacă ştii să te îmbraci (şi nu mă refer aici la haine de firme scumpe sau de ultimele fiţe), dacă ştii să te îngrijeşti, ai toate şansele să te plângi, mai apoi, că ai prea mare succes la femei.

Şi, neapărat, trebuie să prinzi curaj şi încredere în forţele proprii. Nu lăsa micile complexe să te ruineze. În ceea ce priveşte dorinţa ta de a avea relaţii cu femei mai mari decât tine, îţi pot spune ceva: e normal. Bărbaţii de vârsta ta, chiar şi cei mai mici şi cei un pic mai mari, au această dorinţă, de a trăi aventuri sau de a avea relaţii cu femei mai în vârstă. Lucru ce se explică astfel: doriţi să căpătaţi cât mai multă experienţă şi acest lucru nu vi-l pot oferi fetele de vârsta voastră.

Dacă ai o problemă în amor, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Toate scrisorile îşi vor găsi răspunsul aici sau pe site-ul confidenteleuneifete.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net