Intră și tu în familia milionarilor

Ultima actualizare:

Bucureşteanca Elena Cotârţă a câştigat la ediţia a 6-a a concursului Clickmania! aproape 400 de mii deeuro. O sumă uriaşă, la care femeia de 31 de ani nu s-ar fi gândit vreodată.

"Amvisat întotdeauna să am o casă a mea, unde să trăiesc liniştită alături de familie", ne-a spus Elena.

"Cu banii câştigaţi vom cumpăra un teren lângă Bucureşti şi vom ridica o casă cu trei camere. Nu vreau ceva mare şi luxos, vreau doar un loc unde să ne creştem copiii pe care îi vom avea. Vreau o curte, vreau verdeaţă, pomi şi flori. M-am săturat de apartamentul de la bloc". Când a aflat că este marea câştigătoare, Elena recunoaşte că s-a cam speriat.

"La început nu am crezut, apoi m-am gândit ca nu cumva să ne calce hoţii. Mi-a fost un pic frică, dar a trecut". Câştigătoarea le urează succes tuturor celor care participă la acest concurs. „Tot ce sper este ca potul cel mare să ajungă în portofelul unor oameni care au nevoie de aceşti bani".

Şi Nicolae Ene (56 de ani), câştigătorul a 280.000 de euro la ediţia a 5-a Clickmania!, le transmite cititorilor noştri că perseverenţa este cheia succesului.

"Eu citesc zilnic Click! Pentru noua ediţie Clickmania! le transmit cititorilor ziarului să aibă speranţă şi perseverenţă, pentru că doar aşa pot câştiga", ne-a spus bărbatul, care este profesor de dans în oraşul dâmboviţean Găeşti. Majoritatea banilor câştigaţi i-a împărţit celor trei fete ale sale.

"Eu nu mi-am luat decât un Passat şi urmează să îmi fac o casă mică la ţară, ca să mă duc în weekend. Restul banilor i-am dat fetelor şi acum câştigă fiecare încă un salariu pe lună din dobândă", ne-a mai spus fericitul câştigător.

Taloanele norocoase te umplu de bani!

Caută, în perioada 18 septembrie- 29 noiembrie, talonul de concurs în fiecare luni și vineri în ziarul "Click!", în "Click! de duminică" și, în fiecare vineri, în Suplimentul TV și revista " Click! pentru femei".

Ai extrașanse cu tichetele din "Click! Poftă bună" și "Click! Sănătate"! Poți câștiga zilnic 500 de lei cu o linie, 1.000 de lei cu o coloană, 3.000 de lei cu o diagonală, cel puțin 1.000 de lei cu numărul norocos sau 500 de lei cu trei simboluri identice.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net