Instalaţiile pe gaz, salvarea şoferilor?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ţi se pare exagerat preţul benzinei? Treci pe GPL! Scumpirile la pompă de la începutul anului au determinat sute de şoferi să apeleze la instalaţiile de gaz.

Service-urile în care puteţi achiziţiona şi monta instalaţiile sunt mai tot timpul aglomerate, astfel că şoferii sunt programaţi pentru lucrare chiar şi la două săptămâni.

Vezi şi:

Trei zile, «interzis» la pompă

«Mi-au dat 10 amenzi deşi am plătit taxa de drum»

An de coşmar pentru şoferi

Faţă de anul trecut, cererea de echipamente GPL s-a dublat şi continuă să crească. „Dacă într-o lună normală din 2010 aveam cam 15-16 maşini, acum avem peste 35. Cu aşa preţuri la benzină, sigur o să avem vânzări din ce în ce mai mari", spune Florin Donciu (29 de ani), de la service-ul Autogaz Marpaco din Capitală.

"Eu conduc mult şi mă rupea benzina. Acum reduc consumul la jumătate" Marian Costache (31 de ani)

simeon stalpnicul png

Şi Autogaz România se poate lăuda cu un număr record de clienţi. Angajaţii unităţii sunt tot timpul ocupaţi, iar programările se fac cu mult timp înainte.

Interesul şoferilor pentru instalaţiile de gaz este justificat. Aparatura costă aproximativ 2.000 lei, în funcţie de autovehicul, dar reduce la jumătate cheltuielile cu carburanţii. Asta pentru că în timp ce preţul unui litru de benzină sare lejer de 5 lei, un litru de gaz petrolier lichefiat (GPL) nu costă mai mult de 2,7 lei.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net