Înjunghiat pentru că a refuzat să ofere o ţigară unui necunoscut

Ultima actualizare:

În noaptea de 27 decembrie, poliţiştii din comuna Baia au fost sesizaţi de către Andrei C., în vârstă de 21 de ani, din municipiul Bacău, că a fost înjunghiat de o persoană necunoscută, informează Adevărul.

Victima tocmai se întorcea de la discoteca din localitate în jurul orei 1.40, împreună cu prietena sa Andreea P., în vârstă de 18 ani, din Bucureşti, de asemeni în vizită la rude pentru sărbătorile de iarnă, când a fost oprit pe stradă de un individ. Acesta i-a cerut o ţigară, iar pentru că Andrei C. a refuzat să îi ofere a fost înjunghiat de necunoscut.

Tânărul băcăuan a fost dus de urgenţă la spitalul judeţean din Suceava unde a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată hemitorace stâng inferior, însă fără să-i fi atins vreun organ intern şi fără să i se fi pus viaţa în pericol.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, suspect de comiterea faptei este Tiberiu M. de 19 ani din localitatea Baia. În cauză se efectuează cercetări cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie de examinarea medico legală să se dispună procedural.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net