Incredibil: trăieşte după 17 lovituri de cuţit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabriela Anton (17 ani) a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce iubitul ei gelos, Valentin Trifan (23 de ani), a tăbărât pe ea înarmat cu un cuţit, pe o stradă din municipiul Oneşti (judeţul Bacău). După atac, tânărul a dispărut şi este căutat de poliţie.

Înainte să-şi lase iubita într-o baltă de sânge, Valentin Trifan s-a lăudat tovarăşilor de pahar că se va răzbuna crunt pe iubita sa, pe care o bănuia că-l înşală.

„Joi seara, la un bar din sat, a spus că el s-a supărat pe viaţă, că nevasta îl înşală. A zis că dă foc la casă, că apoi o omoară pe ea şi în final se spânzură", a spus Florin Pârţacu, unul din vecinii tânărului.

Nataşa Anton ,mama Gabrielei": "Eu nu am fost niciodată de acord cu acest băiat. Era foarte gelos şi violent"

simeon stalpnicul png

Zis şi făcut. A doua zi, Valentin a dat foc casei din Gura Văii în care locuiau împreună de peste un an, apoi, înarmat cu un cuţit, a ieşit în întâmpinarea Gabrielei, care se întorcea de la şcoală.

„M-a înjunghiat în plină stradă, de mai multe ori. N-am să-l iert. Vreau să îl văd după gratii pentru ceea ce mi-a făcut", a povestit Gabriela, de pe patul de spital. Medicii au numărat nu mai puţin de 17 lovituri de cuţit şi se miră cum de fata încă mai trăieşte.

„Fata a fost adusă la noi cu multiple plăgi înjunghiate, majoritatea pe toracele posterior, mamar şi cranian. Momentan starea ei este bună", ne-a declarat dr. Adrian Brânzaniuc, purtătorul de cuvânt al Spitalului Oneşti.

Valentin a dispărut după atac, iar poliţiştii îl caută de două zile. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat".

Dacă va fi prins, Trifan riscă 12 ani de închisoare. Rudele spun că tânărul este o fire geloasă şi violentă şi nu exclud ca acesta să-şi fi pus capăt zilelor, aşa cum se lăuda.

Mai citeşte:

A ascultat la telefon cum hoţii îi omorau mama

A violat o femeie după ce a ucis-o

Au ucis cinci băieţei pentru a putea face un copil

Bărbat ucis în bătaie la Alba Iulia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net