Incredibil! Plânge cu lacrimi de sânge - VIDEO

Ultima actualizare:

Calvino Inman, un tânăr de 15 ani din Statele Unite, plânge cu lacrimi de sânge. De câteva ori pe zi, picături de sânge curg din ochii băiatului, iar nimeni nu ştie de ce, relatează CNN

Plânsul lui Calvino este descris de medici mai degrabă ca o secreţie: el nu este rezultatul unor emoţii, ci este o secreţie involuntară.

Tânărul povesteşte că lacrimile de sânge sunt incomode, dându-i o senzaţie de arsură. "Câteodată simt sângele cum vine, ca o lacrimă, şi simt cum mi se umezesc ochii. Alteori, ochii încep să mă ardă când se întâmplă", povesteşte el.

Medicii nu au reuşit să descopere ce cauzează "plânsul" băiatului. Băiatul ar putea suferi de Haemolacria, o afecţiune cauzată de o serie largă de factori, printre care tumori sau afecţiuni ale ochiului.

Între timp, Calvino are probleme la şcoală, iar mama acestuia este îngrozită. "Cel mai înfricoşător moment din viaţa mea a fost când m-a întrebat: Mamă, voi muri? I-au făcut toate analizele şi testele. Fiecare doctor ne spune: n-am mai văzut aşa ceva. Mă duc oriunde, nu contează. Tot ce vreau este ca cineva să-mi ajute copilul", mărturiseşte femeia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net