Incredibil: Horia Ivanovici, bănuit că s-ar fi dat drept jucător al Stelei în timpul emisiunii Fanatik!

Ultima actualizare:

    Horia Ivanovici, prezentator Fanatik Show
Horia Ivanovici, prezentator Fanatik Show

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik de la Digi Sport, este bănuit că s-ar fi dat drept un jucător de la Steaua şi, sub protecţia anonimatului, ar fi declarat ceea ce s-a întâmplat în vestiarul Stelei, la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, din Europa League. Vocea de pe înregistrarea care a fost difuzată la emisiunea de duminică seară de la Digi Sport era distorsionată însă astăzi, pe un blog, un cititor ar fi eliminat efectele de pe înregistrare, sugerând că vocea i-ar aparţine chiar lui Horia Ivanovici!

AICI, INREGISTRARILE DIN TIMPUL EMISIUNII

CITESTE AICI CE SCRIE PRESA INTERNATIONALA DESPRE TEROARE DE LA STEAUA

Realizatorul emisiunii a negat acest lucru şi nu a dorit să comenteze mai mult afirmaţiile. Teodor Avramescu, directorul departamentului sport de la Digi Sport, a declarat pentru Adevarul.ro: "E greu de crezut şi de demonstrat, că este vocea lui Horia Ivanovici. Chiar dacă, sa zicem, ar fi aşa, nu cred că am lua o măsură. Suntem o televiziune comercială. Emisiunea este una de succes iar publicul asta cere. Sunt o grămadă de alte emisiuni care fac rating pe chestiuni care nu sunt intotdeauna reale."

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik, a comentat la televiziunea Sport.ro: "Vocea din a doua înregistrare seamănă cu a mea, dar totul este o făcătură. Ştiu de la un prieten care se pricepe că se poate pune chiar şi vocea lui Ceauşescu peste absolut orice înregistrare."

Ionuţ Grigore, angajat al companiei Factor, unul dintre cei mai buni experţi în prelucrare digitală de voce din România, ne-a precizat: "Fără îndoială, vocea nedistorsionată seamănă izbitor cu a domnului Ivanovici. Softurile pot modifica orice, dar nu pot imita timbrul original al vocii. Sunt două posibilităţi: fie domnul Ivanovici a citit acel text iar cineva din anturajul dânsului l-a pus pe web, fie altcineva îi poate imita vocea şi a vrut să îi facă o farsă."

Valeriu Argăseală, preşedintele FC Steaua, a aflat de la un reporter Adevarul.ro despre această situaţie. Oficialul clubului din Ghencea a comentat după ce a ascultat cele două înregistrări: "Cred că este adevărată înregistrarea. Nu văd cum ar fi putut-o prelucra cineva. Îmi confirmă bănuielile şi convingerile pe care le aveam. Noi vom solicita înregistrarea, pentru că deja am făcut plângere penală împotriva lui Ivanovici. Jucătorii mi-au cerut să fac asta. Personal, sunt consternat. Dacă am ajuns chiar în halul ăsta încât să naştem morţi, doar ca să zicem că a fost o crimă, s-a depăşit orice limită. Nu mai are rost să ne luptăm cu mediul virtual!"

Gigi Becali: "Toţi jucătorii Stelei au semnat o hârtie prin care au arătat că niciunul nu a vorbit la acea emisiune. Au cerut ei asta de ieri. Urmează să-l cheme în instanţă şi ei şi eu. Eu v-am spus că el e un vagabond, un golan. E de ultima speţă. Vrea el să demonstreze ce mare jurnalist e."

De unde a pornit totul

Emisiunea „Fanatik Show” de duminică seară, moderată de Horia Ivanovici, a găzduit un moment incredibil pentru fotbalul românesc. Unul dintre jucătorii Stelei a rupt tăcerea, însă sub protecţia anonimatului, şi a povestit cu lux de amănunte cele petrecute la pauza meciului cu Şerif Tiraspol, evenimente care au dus la demiterea lui Cristiano Bergodi. Ca de obicei, site-ul oficial al clubului din Ghencea s-a grăbit să dezmintă veridicitatea materialului.

„Nu este normal să se difuzeze aşa ceva pe post, deoarece este o minciună sfruntată, un trucaj şi o mare jignire adusă grupului nostru. În primul rând, ceea ce a relatat acel presupus coleg al nostru nu are nicio legătură cu realitatea din vestiarul echipei. Niciunul dintre noi nu a făcut şi nu ar putea face vreodată aşa ceva. Jucătorii Stelei formează o familie şi niciodată nu vor relata, pe un post de televiziune sau pe orice alt canal media, astfel de lucruri neadevărate”, s-a notat într-un comunicat de presă semnat „Jucătorii Stelei”.

Bergodi confirmă tot

Totuşi, fostul antrenor Cristiano Bergodi susţine că faptele s-au petrecut întocmai cum au fost prezentate de acea sursă. „Lucrurile s-au întâmplat exact cum povesteşte în interviul respectiv jucătorul Stelei, nimic nu este fabulaţie”, a anunţat ieri tehnicianul italian. “Fiţi serioşi, nimănui nu-i e frică de patron, am discutat eu cu băieţii în vestiar”, a replicat imediat actualul antrenor al echipei, Mihai Stoichiţă.

Mărturia unui jucător stelist

„Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine spunând că am fost praf la meciul cu Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua. Apoi, de Tătăruşanu, care a lăsat capul în jos de ruşine.  Era penibil, pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. (…) În pauză, Bergodi era cu spatele, iar uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută acolo. Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: «Eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc! Poate vreau să-i mobilizez!».

Atunci, Bergodi a zis ironic: «Bine, domnule Becali, dacă vrei să vorbim pe bani...». L-a făcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea să mă uit la el, îmi era frică. După aia s-a luat de Bergodi şi i-a zis: «Ce te uiţi aşa la mine, ce, crezi că eşti cel mai tare antrenor, ce sunt fiţele astea!». Bergodi s-a ridicat nervos de credeam că o să-l bată pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umăr şi l-a împins uşor afară. Mister era roşu de supărare, dar i-a zis calm lui Becali că nu e momentul să existe discuţia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment. Gigi s-a smucit nervos şi a plecat, iar Mister a închis uşa prin interior ca să nu mai intre nimeni (…)

Ne este frică să intrăm pe teren, dacă dăm o pasă greşită ne tremură picioarele, pentru că ne desfiinţează după meciuri, ne face praf. Toţi fotbaliştii vor să plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla aşa ceva. Doar lui Ghionea şi lui Petre Marin nu le este frică de Becali, ei au experienţă (…) Într-adevăr, sunt bani, sunt condiţii, dar atmosfera a devenit insuportabilă şi nu poţi să faci performanţă în condiţiile astea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net