Incredibil! Ea este eleva-proxenet

Ultima actualizare:

Maria Sara este din Galaţi şi avea 16 ani când a cunoscut-o pe messenger, în luna februarie a anului trecut, pe Claudia, o elevă de 15 ani.

   Mai citeşte:        Un proxenet român obliga minore să se prostitueze        S-a omorât din dragoste pentru profesorul de mate        Elevă eminentă riscă să fie exmatriculată din cauza birocraţiei        Sex cu eleva  în cancelarie        Elevă violată şi jefuită pe drumul spre casă

Potrivit procurorilor DIICOT Galaţi, Maria s-a dat la început drept băiat, prezentându-se sub numele de "Bogdan". Din dosar rezultă, stupefiant, că adolescentele au ajuns chiar să întreţină relaţii sexuale, după ce s-au cunoscut.

În martie 2009, Maria i l-a prezentat Claudiei pe Nicolae Lovin (62 de ani), cu care ea făcuse sex în urmă cu câteva luni.

Sub pretextul că ar vrea să le împace pe cele două adolescente, care se certaseră din cauza unor haine, Lovin a invitat-o pe Maria în apartamentul unui prieten şi i-a cerut să îi facă poze cu Claudia în ipostaze „fierbinţi".

Pozele făcute cu telefonul mobil au ajuns la una dintre prietenele Claudiei şi apoi au început să circule în cercul de cunoscuţi al adolescentelor.

„Am fost invitată la o pizzerie de Claudia şi în timp ce discutam cu ea, o prietenă de-a ei mi-a descărcat din telefon pozele, apoi le-a transmis la şcoală şi aşa au ajuns la dirigintă. Eu sunt nevinovată. Nu am vrut niciodată să le fac publice şi nici să şantajez pe cineva", a declarat Maria.

La scurt timp, tatăl Claudiei a formulat plângere penală împotriva lui Nicolae Lovin şi a Mariei Sara pentru că aceştia i-ar fi şantajat fata să întreţină relaţii sexuale cu Lovin, sub ameninţarea că publică pozele compromiţătoare pe Internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net